7.5 download ile açılan yayın donuyor

sarparas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar PC sistem gereksinimlerim iyi 7.5 downloadım var, oyunu oynuyorum bilgisayarımda bir kasma yok yayın esnasında 230 FPS civarı oynuyorum ama yayınım aşırı derecede donuyor ve kasıyor. Nedeni nedir acaba?

Önemli olan download değil, upload.
yanlışlıkla download yazmışım download 12 upload 7.5

Oyunun FPS'ini sınırlandırılmış hale getir. Yani 150 fps olsun ki tüm ekran kartını tüketmesin bide öyle dene. Bide önemli olan Upload.
denedim işe yaramadı maalesef

Download değil upload lazım ve en az 3 Mbps olması gerek.

Merhaba, speedtest.net adresine girip, hız testi yaptıktan sonra sonucu burada paylaşabilir misin? Ek olarak OBS'te Ayarlar penceresinde Video kısmına gidip oradan yayın ayarlarını da paylaşır mısın?

Sisteminiz nedir? Bu arada sowload nedir ikidir aynı hatayı üst üste yapınca merak ettim?
ya kusura bakma download yazacağıma öyle yazmışım ctrl+v kurbanı olmuşum :D 1080 ti lı sistemim var oyun oynarken falan sorun yok yayında oyunu 200 küsür fps ile oynuyorum yayında donuk gözüküyor sadece oyundayken kasıyor gözüküyor bu arada yayın donmuyor normal masaüstünde gezerken google da falana gezerken yayında kasma gözükmüyor

Ya kusura bakma download yazacağıma öyle yazmışım CTRL+v kurbanı olmuşum :D 1080 Ti'lı sistemim var oyun oynarken falan sorun yok yayında oyunu 200 küsur FPS ile oynuyorum yayında donuk gözüküyor sadece oyundayken kasıyor gözüküyor bu arada yayın donmuyor normal masaüstünde gezerken Google da falana gezerken yayında kasma gözükmüyor.

Yayın Codec'ini işlemci ile GPU arasında değişimli olarak kullan kayıtlara bak hangisi stabil ise onu kullan ve kaliteyi fazla düşürmeden bitrate düşür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı