CS5, Premiere ise onun yerine CC sürümüne geçmeni öneririm. CS5 donanımı kullanamıyor. O teknolojiye sahip değil.
750W şart değil.
Oo Recep Abi tam beklediğim isimden cevap geldi. Sana sormak istediğim çok önemli birkaç sorum var müsade varsa,
- Bu topladığım parçalar kasayla uyumlu mu? O kasayı cidden beğendim ve uyumlu olması önemli. Hatta bunlardan da öte bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ne dersin
- Yine bu parçaları bir anda almayacağım. Hemen hemen yarısını şimdi, yarısını birkaç hafta sonra alacağım, bunları tam toplamadan kutusunu açmamalı mıyım, yoksa kasanın bir kısmını oluşturup birkaç hafta öylece bekletmeli miyim? Yani parçalar hangi şekilde zarar görmez?
- Bu sistemin daha ucuzunu vatan gibi güvenilir başka biryerden bulabilir miyim? Eskiden vatanda %25 haftasonu indirimi vardı ondan yararlanırdık o da yok artık. Çünkü ne kadar indirirsem bir o kadar da monitörü genişletebilirim.
- Ve son sorum, tüm bu sistemi konuda da belirttiğim gibi senin yaklaşık 1 yıl önce topladığın bilgisayar aracılığıyla kurdum. Zaten farketmişsindir rami işlemcisi vs. hemen hemen aynı. Belki 1 model üstü veya altı, orada parçaların montajından niye seçildiğine herşeyi anlatmışsın, bu parçalarıda aynı senin anlattığın şekilde monte edebilir miyim? Birkaç parça farklı ama sonuç olarak aynı modelin benzer parçaları, sıkıntı çıkar mı?
Çok teşekkürler bu arada zaman ayırdığın için
Hocam bir benzer konuda 980 ti nin 144 Hz li bir monitörle uyumlu olduğunu okudum, doğruysa ona uygun ucuz bir monitör var mı aklında?