7-8 bin telefon önerisi

HEXON1

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
586
Çözümler
1
Yer
İstanbul/Esenler
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 7-8 bütçe daha aşamam çünkü 2 tane alacağım ben ve ablama. 2 el de olabilir. iPhone 5S kullanıyorum senelerdir şu an ekran kırık şarj bozuk falan hiçbir şeye yetmiyor. Oyun oynamıyorum kamera iyi olsa iyi olur kasmasın film -müzik sosyal medya. Özellikle @BERWAR yardımcı olursan sevinirim.
 
realme GT Master Edition
8000 küsüre bu telefonu önerebilirim. Snap 778G işlemcisi, 256GB hafızası, güzel tasarımı ve 120HZ Amoled ekranıyla sizi oldukça mutlu edecektir. Bütçenizi bi 500-600 lira aşıyor ama bence değer.
 
İphone isterseniz ikinci el Se 2 önerebilirim, oyun oynuyorum demişsiniz o zaman android dışında o bütçede pek bir şey öneremeyeceğim, çünkü Se 2 de oyun için ekranı bana göre küçük kalır ve bataryası pek dayanmaz.
 
Yenilenmiş telefonlardanda olabilir link atarsanız çok iyi olur.

Konu günceldir çok model var karar veremedik. 7-8 bütçede en iyisi nedir 2.el ise link atılırsa sevinirim. A33'e bütçe yetse o mu S10 Plus(2.el) mı? 2.el XS bulamadım adamakıllı 8 k falan fiyata pek anlamadığımdan. @BERWAR hocam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Bir de Note 11 Pro falan var çok kafam karıştı 1 milyon model var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı