7-8 bin TL arası monitör önerisi

Hocam 25G3zm monitörü forum tavsiyesiyle aldım ama ( cahilce bir yorum biliyorum) VA panel oluşu genelde hikayeli oyunlar oynadigimdan dolayi icime cok sinmiyor bana açiklama sansiniz var mi bu monitör neden bu kadar öneriliyor?
Laptop: 4060 RTX AMD Ryzen 5
Bütçem: maks 7k

Tersine hikayeli oyunlarda VA'nın farkını görürsünüz. Renk gamutu ve özellikle VA oldugu için kontrastı cok yuksek.

Screenshot_20250801_135322_YouTube (1) (1).jpg

%137 sRGB, %90 DCI-P3 ve 3360:1 kontrast veriyor. Gayet doygun renkler ve kontrast sayesinde tam siyaha en yakın performansta siyahlar alırsınız. Yeridne bir tercih olmuş kısaca. Monitor geldiği zaman Overdrive modunu medium yapmayıda unutmayın. Cok ufak bir overshoot sorun olmazsa strong moddada kullanılabilir.

25G3ZM-pursuit-photos (2) (1) (2).jpeg

Tersine hikayeli oyunlarda VA'nın farkını görürsünüz. Renk gamutu ve özellikle VA oldugu için kontrastı cok yuksek.

Eki Görüntüle 2614656

%137 sRGB, %90 DCI-P3 ve 3360:1 kontrast veriyor. Gayet doygun renkler ve kontrast sayesinde tam siyaha en yakın performansta siyahlar alırsınız. Yeridne bir tercih olmuş kısaca. Monitor geldiği zaman Overdrive modunu medium yapmayıda unutmayın. Cok ufak bir overshoot sorun olmazsa strong moddada kullanılabilir.

Eki Görüntüle 2614659
Anladım hocam. bu ayarlar ile alakali rehberiniz var mıydı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı