7-8 bin TL civarı telefon önerisi


Nereden biliyorsun batarya değiştirmek gerekeceğini? Hadi 1K olsun batarya değişimi. Ne değiştirecek. 5 kuruş etmeyecek giriş seviyesi Xiaomi telefondan hala daha iyi. Sen çöp Xiaomi'ni kullanmaya devam et. Adam da mis gibi amiral gemisi S10 Plus kullansın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar paranoyaksan giriş seviyesi xiaomi kullanmaya devam et sen
Ne anlıyorsunuz şöyle mesajlar atarken mesela? Tartışma yaratmak çok güzel bir şey galiba nedense herkes çok seviyor. 4k'ya yakın mesajın var hep böyle misin? Şahsen A52 kullanıyorum bilip bilmeden de konuşmuşsun oh mis hepsi bir arada. Kardeşim için alacağım diyor 2-3 kere daha oku bence mesajları göremediysen.
 
Kardeşi için niye kötü telefon alsın? Kardeşi iyi telefon kullanmasın mı? Belki kardeşi pubg gibi ağır oyunlar oynuyor? Giriş seviyesi bir Xiaomi cihaz pubg de düzgün performans verir mi sence?
 

S10Plus'un bataryası neki döngü yapmasa kenarda beklese bile o batarya değişmeden 2 saat ekran süresi yetmeyecektir. Giriş seviyesi Xiaomi'ler zaten servis gezmek istemeyen kullanıcılar için çıkıyor. Çöp derken sizmi belirliyorsunuz çöp olup olmadığını.
 
Kardeşi kullansa ne değişecek kendi kullansa ne değişecek ben anlamıyorum? Arıza çıkaracağını nereden biliyorsunuz? O giriş seviyesi xiaomiler alındıktan 6 ay sonra arayüzde takılmaya başlıyor ama 3-4 yıllık s10 serisi taş gibi çalışıyor.

2 saat ekran süresi mi? 3 yıllık küçücük s10e bile 3000mAh'lık batarya ile 5 saati aşan süreler veriyordu Az sallayın be dostlar.
 
Bataryası kötü falan değil telefonun? Neden sürekli kötülüyorsunuz anlamadım. Şahsen 2.5 yıl s9 kullandım bir kere bile batarya değiştirmedim ortalama da 5 saat ekran süresi alabiliyorum. S10 plus'un bataryası s9dan kat kat iyi. Sırf bataryası kötü diye de diğer özelliklerini hiçe mi sayacağız?
 

S23Ultra önce 4 saat ekran süresi versin 5 saati sonra tartışırız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…