7-8 bin TL iş için laptop önerisi

exozturk

Femtopat
Daha fazla  
Ağırlıklı olarak tez, sunum için kullanılacak donmayacak uzun ömürlü bir laptop arıyorum.

Hocam link atmayı unuttunuz galiba, Asus D515UA-EJ304 Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com bu nasıl sizce?

Evet ASUS'un o modeli gerçekten güzel bir model tasarım olarak benim attığımla neredeyse ayni sizinki daha mantıklı gibi.

Şu anda telefondan girdigim icin karışıklık oldu sanırım Acer Swift 3 4300U modelini atmıştım bir göz atabilirsiniz ama ASUS olan depolama ve işlemci olarak daha güçlü batarya süresini bilemem.

Hocam dediğiniz model 6700 civarlarında gidiyor. İlginç bir şekilde 5000 serisi daha ucuza gidiyor.

Hocam dediğiniz model 6700 civarlarında gidiyor. İlginç bir şekilde 5000 serisi daha ucuza gidiyor.
Ben kullandigim icin soyledim daha iyilerinin bulunabileceginide belirttim su anda telefondan girdigim icin araştırmadan yazdim sizin tavsiye ettiğiniz model tabiiki çok daha iyi.

Şahsen bu paraya Huawei almaya çalışırdım FreeDOS almazdım cünkü kendimin kurunca istersek en iyi şekilde kuralım illaki bir yerden patlak veriyor ve Huawei'nin laptoplarının yanında hediye ettiği ürünler cok işe yarar şeyler Matebook 14 aldım çanta mouse hoparlör kılıf tripod hediye edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…