Hocam link atmayı unuttunuz galiba, Asus D515UA-EJ304 Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com bu nasıl sizce?
Hocam link atmayı unuttunuz galiba, Asus D515UA-EJ304 Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com bu nasıl sizce?
Evet ASUS'un o modeli gerçekten güzel bir model tasarım olarak benim attığımla neredeyse ayni sizinki daha mantıklı gibi.
Şu anda telefondan girdigim icin karışıklık oldu sanırım Acer Swift 3 4300U modelini atmıştım bir göz atabilirsiniz ama ASUS olan depolama ve işlemci olarak daha güçlü batarya süresini bilemem.
Ben kullandigim icin soyledim daha iyilerinin bulunabileceginide belirttim su anda telefondan girdigim icin araştırmadan yazdim sizin tavsiye ettiğiniz model tabiiki çok daha iyi.Hocam dediğiniz model 6700 civarlarında gidiyor. İlginç bir şekilde 5000 serisi daha ucuza gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.