7-8 bin TL işlemci önerisi

Bütçe
7000-8000

AyaZx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Selam AMD işlemci almak istiyorum ama ısınma sorunlarıni gördüğüm için almak istemiyorum bir yandan da Intel almak istiyorum ama onunda oyun performansı düşük kalıyor önerebileceğiniz ısınmayan oyun performansı yüksek olan işlemci var mı?

Sıvı soğutucu takacağım ya NZXT'nin 240 mm si veya Thermaltake'nin 360 mmlik sıvı soğutucusu.

Selam AMD işlemci almak istiyorum ama ısınma sorunlarıni gördüğüm için almak istemiyorum bir yandan da Intel almak istiyorum ama onunda oyun performansı düşük kalıyor önerebileceğiniz ısınmayan oyun performansı yüksek olan işlemci var mı?

Sıvı soğutucu takacağım ya NZXT'nin 240 mm si veya Thermaltake'nin 360 mmlik sıvı soğutucusu.
AMD tarafından ryzen 7700 Intel tarafından 13600KF

""AMD işlemci almak istiyorum ama ısınma sorunlarıni gördüğüm için almak istemiyorum "" demişsin ama Intel'den haberin yok sanırım😂.
Intel'in soba gibi işlemcileri soğutulmuyor. Hatta son zamanlarda Intel'in son nesil işlemcileri bozuluyor oyunlarda çöküyor diye bir söylenti de var ayrıca.

Benim önerim işlemcini 13bin TL'ye AMD 7800x3D al paraya biraz daha eklersin kule fan alırsın işini çok rahat görür. Ya da 7700X alırsın istediğin bir soğutucu alırsın devam edersin sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı