7-8 bin TL NVIDIA GPU önerisi

Bütçe
7000-8000

Hernos.Design

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Elimde RX6600 var ancak gerek render gerek video, yayın gibi gereksinimlerde AMD desteği olmadığı için NVIDIA geçmeyi düşünüyorum.
Aklımda 2. el RTX 3060 Ti var.
Bütçem 7-8 bin ama garip garip markalar var. Pek bir bilgim olmadığı için buraya danışmak istedim.
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar öncelikle. Elimde RX6600 var ancak gerek render gerek video, yayın gibi gereksinimlerde AMD desteği olmadığı için NVIDIA geçmeyi düşünüyorum.
Aklımda 2. el RTX 3060 Ti var.
Bütçem 7-8 bin ama garip garip markalar var. Pek bir bilgim olmadığı için buraya danışmak istedim.
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

3070 bulunur 8K ya kadar. Facebook guruplarinda da bakabilirsin.

Ben AMD kullanıcısıydım RX6400 vardı mecbur okul geregi laptopa geçtlim güclü diye gittim uyguna RTX 3050 6 GB'lı bir laptop aldım abi hayatımın hatası ya NVIDIA yılalrdır yazılım car curt falan filan hikaye hadi güzel kartları var eyvallah da yazılım isi batık AMD de yasamadıgım sorunu NVIDIA'ya gecelden yasıyorum Allah korusun bir daha NVIDIA kullanmam bilgisayar ile büyüdüm her şeyini anlarım bana gelip burada ovünmeyin NVIDIA 1080 Ti'den sonra bitti bende keske almasaydım.

Ben AMD kullanıcısıydım RX6400 vardı mecbur okul geregi laptopa geçtlim güclü diye gittim uyguna RTX 3050 6 GB'lı bir laptop aldım abi hayatımın hatası ya NVIDIA yılalrdır yazılım car curt falan filan hikaye hadi güzel kartları var eyvallah da yazılım isi batık AMD de yasamadıgım sorunu NVIDIA'ya gecelden yasıyorum Allah korusun bir daha NVIDIA kullanmam bilgisayar ile büyüdüm her şeyini anlarım bana gelip burada ovünmeyin NVIDIA 1080 Ti'den sonra bitti bende keske almasaydım.

Vallahi dostum 3070 cektim tertemiz her işimi görüyor. Yayın, tasarım, render, oyun her haltı düşünmeden kolaylıkla yapabiliyorum. Bu yaşıma kadar AMD kullanıcısıydım hep bir problemle karşılaştım. Artık kafam rahat. Zaten laptopa çok bir sermaye yatırmadıysan ofis dışı işleri yapmak pek mümkün olmuyor ısınma problemlerinden dolayı. Masaüstü candır.

Klara dostum 3070 cektim tertemiz her işimi görüyor. Yayın, tasarım, render, oyun her haltı düşünmeden kolaylıkla yapabiliyorum. Bu yaşıma kadar AMD kullanıcısıydım hep bir problemle karşılaştım. Artık kafam rahat. Zaten laptopa çok bir sermaye yatırmadıysan ofis dışı işleri yapmak pek mümkün olmuyor ısınma problemlerinden dolayı. Masaüstü candır.

Ya tabii hocam sen yaşamış sındır ben yaşamadım şahsen AMD'den yaşamadığını ne hikmetse NVIDIA'dan yaşıyorum bugün driveri silip kurdum dün 120FPS aldığım oyunda bugün sabah nedense 45 FPS bantları da alıyordum driveri sil yükle yaptım düzeldi AMD de hiç öyle sorunlar çekmemişti bir daha NVIDIA driveri güncellemeyecğim her güncellemede bir şeyler bozuluyor tabii sizde kas gücü olarak çok iyi bir kart var belki fark etmiyorsunuz dur da düşük model kartlarda bayağı fark oluyor ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı