7-8 bin TL tablet, kalem ve klavye önerisi

Makaleler
2
Arkadaşım üniversiteye geçince notları tutmak, ders videoları izlemek ve internette dolaşmak için bir tablet arıyor. Bütçesi maksimum bu noktalara çıkabilir daha üstü olmaz ve bütçenin altında olması onun için daha iyi. Aklımda Samsung S6 Lite vardı ama Honor'un ürünlerini vs gördüm. O yüzden sizlere danışmak istedim. İşlemcisinin güçlü olması ve pil ömrünün uzunluğu en önemli olan kriterler. Yardım eden herkese teşekkürler.

Arkadaşım üniversiteye geçince notları tutmak, ders videoları izlemek ve internette dolaşmak için bir tablet arıyor. Bütçesi maksimum bu noktalara çıkabilir daha üstü olmaz ve bütçenin altında olması onun için daha iyi. Aklımda Samsung S6 Lite vardı ama Honor'un ürünlerini vs gördüm. O yüzden sizlere danışmak istedim. İşlemcisinin güçlü olması ve pil ömrünün uzunluğu en önemli olan kriterler. Yardım eden herkese teşekkürler.

Not tutmak, çizim yapmak gibi kalemli işlerde en iyi seçeneklerden birisi Samsung S serisi tabletler. Ama S6 Lite 2024 uzun yıllar kullanmak için uygun olmayabilir. Şimdi alıp 2 3 sene sonra tekrar almak zorunda kalmasındansa bütçesini biraz arttırıp en azından S7 FE veya S9 FE almasını öneririm. Klavye için de herhangi bir markanın küçük boyutlarda bir Bluetooth klavyesine bakabilir. Ben kendi tabletim -S9 FE- in bu klavyeyi ve bu mouseu almayı düşünüyorum, belki yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı