7-8 bin TL'lik tablet önerisi

Bana kalırsa biraz daha biriktir, çalış, didin ipad 10. Nesil almaya bak. Fiyatı bütçeni belki çok aşar. Ama ben senin yerinde olsam gidipte play store bile desteği vermeyen Huawei ya da çinçançon Redmi almazdım. Fiyatına göre güzel on numara cihazlar ama ne kadar ergonamikler bilemem. Arkadaşın dediği hz kısmına katiyyen katılıyorum. iphone 13 var elimde. En güçlü telefon işlemcilerinden birine sahip olsam da yazarken telefon kasıyor gibi hissediyorum. Ve ben bu telefona 40 bin tl ödedim. Androidde 8 bin tl ye bile 120 hz ekranlı telefonlar var. 40 bine çıktığında apple döver zaten ama benimki bir istek, hırs, arzu olduğu için çalışıp aldım kimseye de mani olmadım. Konu senin tablette aradığın özelliklerde ve nasıl bir şey alnak istediğine bağlı. Bu yazdıklarımdan hiöbir şey çıkaramayacak olsan da 2. Ele bulaşma. Hiç değilse sana böylr katkı sağlayayım.

Ek olarak aldığın zamanda ürünle sorun yaşadığında muhattabın olacak bir firma olsun.

2. El hocam garanti vs varda işte şeyden korkuyorum kalemi orjinal değilmiş bir sıkıntı olurmu acaba algılamama vs. Gibi kaybetmiş sanırım kendi kalemini
Sahte kalem ile olmaz o iş. Sahte kalem kullanacaksan 60hz iPad de alabilirsin. Burada asıl amacımız yazış hissiyatının iyi olması çünkü Sen bu tableti üzerine yazı yazmak için alıyorsun. Bu kalemler bukadar basit şeyler değil. sahte kalemde gecikme yaşayacaksın, basış hassasiyeti özelliğini kullanamayacaksın(orjinal kalemi nekadar bastırısan okadar kalın yazıyor) kesinlikle sahte kalem le olmaz

Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bu tableti öğrenci indirimi ile alırsan 6650 tl gibi bir fiyata denk geliyor. yanında da orijinal kalem alırsın (2500 tl)

Son düzenleme:
Sahte kalem ile olmaz o iş. Sahte kalem kullanacaksan 60hz iPad de alabilirsin. Burada asıl amacımız yazış hissiyatının iyi olması çünkü Sen bu tableti üzerine yazı yazmak için alıyorsun. Bu kalemler bukadar basit şeyler değil. sahte kalemde gecikme yaşayacaksın, basış hassasiyeti özelliğini kullanamayacaksın(orjinal kalemi nekadar bastırısan okadar kalın yazıyor) kesinlikle sahte kalem le olmaz

Huawei Matepad Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 6gb 128 Gb 11.5 Uzay Grisi Tablet Matepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bu tableti öğrenci indirimi ile alırsan 6650 tl gibi bir fiyata denk geliyor. yanında da orijinal kalem alırsın (2500 tl)
Hocam orjinal kalemini nerde bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı