Hasan_5516
Femtopat
Daha fazla
Sistemim bu şekilde SİSTEM. Bu sisteme darboğaz yapmayacağı ayarlara sahip olan bir monitör önerir misiniz? Bütçe 7-8k. Şimdiden teşekkürler.
9 bin tl aklımda şu model var AOC Q27G4FX 27" 180Hz 0.5ms pivot adaptive-syncEn fazla kaça çıkabilirsiniz ona göre önericemde maksimum bütçe nedir 8K ama mesela bir anda ekstra bir sürü özellik artarsa 9 bin bile verebilirsiniz diye düşünüyorum ama bu nereye kadar yani kısacası biraz uzattım pardon maksimum bütçe kaç.
165 hz olması düşündürüyor genelde fs 25,ets gibi oyunlar oynayacağım fakat hz düşük geldi. Hatta şimdi yeniden baktım 2k 120hz destekliyor muş biraz az geldiBu fiyata çıkabilirseniz fiyatında en iyilerindendir.
165 Hz olması düşündürüyor genelde FS 25, ETS gibi oyunlar oynayacağım fakat Hz düşük geldi. Hatta şimdi yeniden baktım 2K 120Hz destekliyor muş biraz az geldi.
165 Hz olması düşündürüyor genelde FS 25, ETS gibi oyunlar oynayacağım fakat Hz düşük geldi. Hatta şimdi yeniden baktım 2K 120Hz destekliyor muş biraz az geldi.
Bu öneride çok iyi geldi listeme aldım. Sağolunhttps://www.hepsiburada.com/asus-ro...-monitor-pm-HBC00006C31UU?magaza=Hepsiburada& bunu önerebilirim aşırı kaliteli siz ne düşünüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.