7-8 bin TL'ye GPU tavsiyesi

Kime laf attın? GTX 1660 Ti öneren sendin.

Laf attığım yok gördüğümü söylüyorum. Git bul bakayım başka bir kart 2.el olmayan RTX'li bir şey bulabilirsen. Zaten fiyatlar ortada belirtmişimde alınamıyacağını RTX'in GTX alacaksın diye anlamayanlar alınsın üstüne :D RX 6600 var zaten AMD için neyse nasıl hallediyorsanız beni bağlamaz zaten.

Laf attığım yok gördüğümü söylüyorum. Git bul bakayım başka bir kart 2.el olmayan RTX'li bir şey bulabilirsen. Zaten fiyatlar ortada belirtmişimde alınamıyacağını RTX'in GTX alacaksın diye anlamayanlar alınsın üstüne :D RX 6600 var zaten AMD için neyse nasıl hallediyorsanız beni bağlamaz zaten.
Dostum ne demeye çalışıyorsun? Kimse git sıfır RTX 1234 al demedi zaten. İkinci el 3060 Ti falan alır sadece. Gidip sırf sıfır diye devri bitmiş ahı gitmiş vahı kalmış kart alınmaz.

Dostum ne demeye çalışıyorsun? Kimse git sıfır RTX 1234 al demedi zaten. İkinci el 3060 Ti falan alır sadece.

Bende diyorum ki zaten sıfır mı 2.el mi olduğunu belirtmediği için. Sıfır olarak düşünüyorsan GTX alacağını, RTX alamıyacağını söyledim NVIDIA için. Sadece GTX geldiğini söyledim. Yazdım zaten AMD RX 6600 alınabilir diye. Anlamıyorsunuz ki :D

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz ayarlar AMD kartlarda da var ve düşük bütçede NVIDIA kartların performansı iyi değil.
Fiyat ve performans açısından ne kadar fark eder acaba

Konu kilit o zaman, önermişler ne alacağını. Ayrıca mademki 2.el alacaksın belirt o zaman, ki yanlış anlaşılmasın böyle.
Aynen insanlar benim yüzümden tartışmaya girmişler, haklısın buralarda yeniyim tecrübe etmiş oldum. Herkese teşekkür ederim 3060tı alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı