Realme serisini önermenşz sacmalık aslında.
Tecno Camon 20 cöp deyin ileride Samsung'u geri bırakcak bir telefun bir de Tecno Camon 20 almasanız bile 30 alınır Tecno serisi ileride bütün cihazları geride bırakcak haberin olsun asıl Realme serisi cöp bayağı Tecno 45 FPS sabit verirken Realme C9i 20 15 FPS zar zor veriyu çok da bos yap mısınız acıkca diyeyim Tecno Realme Redmi Samsung gibi telefonları geride bırakmıs bir markadır A24 A34 alacağıma Tecno alırım.
Samsung A22 var cok ısınıyor ama Tecno 20 onun kadar ısınmıyor bir de sarjı cok bitiyu mesela mobil legens 1 el atarken A22 de 10 15 civarı şarj yiyyu ama Tecno Camon 20 1 elde 3 veya 4 Mac uzarsa 6
Teşekkürler 1 ay kulandım 1 ay ümrümü kaldı puahahahahahahah lan CK6n evet 60Hz G85 kütü ama CK7n CK8n 120Hz G99 anlamak istemiyosunuz galiba Samsung gibi cöp marka kulanmayın şarj sıkıntıları bitmeyen bir telefon hayvan gibi ısınıyor donmasıda var yavaslıyor her cihazda bir şeyler eksikti CK7n de bu eksikligi kaldırdılar G99 120Hz bos yapıyonuz şu an xd.
C55'i aldım Full artı Full kronik sıkıntıları var donma kasma FPS düsüsleri ekranda bazen yarı yarıya siyah oluyu kendilinden kapanıyor şarj 2 3 saat anca doluyu Tecno daha iyi Realme'den CK6nnin tek sıkıntısı 60Hz G85 olmasıdır ama bunlar sadece ama telefun etkilemiyu CK7n de hiç sıkıntı yok CK8n daha iyi zaten.
C55'i aldım Full artı Full kronik sıkıntıları var donma kasma FPS düsüsleri ekranda bazen yarı yarıya siyah oluyu kendilinden kapanıyor şarj 2 3 saat anca doluyu Tecno daha iyi Realme'den CK6nnin tek sıkıntısı 60Hz G85 olmasıdır ama bunlar sadece ama telefun etkilemiyu CK7n de hiç sıkıntı yok CK8n daha iyi zaten.
Cöp dediniz telefon epeyde sizin önerdiniz telere fark artı toprak atmıs CK6n olmasına ragmen Realme C55 PUBG kasar MLBB de kasar keske tek kasa şarj ı da hızlı bitiyor.
Ben tekno camon 20'ye 8 bin TL verilmesinin parayı çöpe atmak olduğunu söylüyorum. Hiçbir kıyaslamaya girmeden daha ilk kafadan eleniyor. Tekno camon 20'nin hakkı 6, 5-7 k dır, ha bu fiyata olsaydı o zaman önerilebilir miydi o işlemci ile ben yine o telefonu almazdım. Para biriktirir, borç kredi çeker, pazarda su satar üstüne koyar gider mesela Realme 9 Pro'ya da Realme 10 alırdım. Bunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz galiba. Tekno kamon telefon özellikleri ile hiçbir zaman klansmana tercih arasına giremiyor, çünkü her zaman ondan daha iyisi daha mantıklısı var.
Tekno camon 20 o G88 bile olmayan G85 işlemci ile o ekran ile 2024'te hem de 8bin TL verilerek alınacak cihaz değil. Saçma sapan bir telefon.
İlk kullanımda belli teknik özellikleri dikkate alırsak sıfır her cihaz ilk 6 ay memnun eder zaten uzun kullanımda artan kullanım ihtiyacına cevap vermeye gelince işlemci işte o zaman kalitesini gösterir. Uzun ömürlü ve sürekli performans istiyorsanız önce işlemci sonra RAM önemli. Benim önerdiğim telefonlar en azından nispeten bunu karşılıyor en azından parasının hakkını veriyor ve günlük kullanımda uzun vadede götürür. Bu özelliklerde bu bütçe aralığında zaten oyun olarak bir beklenti içine girmek yanlış. Benim önerdiğim cihazlar oyun telefonu değil sizin ki de değil zaten o işlemci ve ekran ile de bu mümkün değil ama siz öyle bir fanboylukla konuşuyorsunuz ki tekno kamon 20 sanki Samsung Realme tüm serilerini gömen muhteşem oyun telefonu. O cihaz varken millet 30k -50 k boşa para verip oyun telefonu alıyor o zaman ki siz buna yakın uçuk bir iddia da da bulunuyorsunuz.
Telefonda oyun ya da kullanım performansı ömrü ve sürekliliğine etki eden faktörler bellidir. Tekno kamon 20 o işlemci ve ekran ile bu iddialarınızı nasıl başarıyor o zaman? GPU'su da iyi değil. Neyle hokus pokus ile mi sizin iddialarınızı ortaya koyuyor? Tekno kamon 20 bu özellikleriyle 2022 ilk çeyreğine ait olması gereken bir telefon iken 2023'te çıkarıldı fiyatı ise maşallah 2024 fiyatı ama 2024'ü kurtarabilecek ileriye dönük bir cihaz bile değil.
Hocam CK6n işlemcisi kütü savunmam bunu ama CK7n ve CK8n de cöp demezsiniz islemciside iyi Hz side.
Hocam CK6n işlemcisi kütü savunmam bunu ama.
CK7 ve CK8'ler de fiyat bu sefer 9K -9.5knin üzerine çıkıyor, G99 var yani ve yine parasının hakkını verdiği tartışmalı. Rakibi ve alternatifleri yine çok, işte bu yüzden hiç tercih edilmiyorlar, tavsiye edilmiyorlar,2.eli bile satılmıyor. Yenilemeye bile tenezzül etmiyorlar. Tekno camon un politikası bu işte belli ki işlemciden her daim bir şekilde kısıyorlar. Bunu örtbas etmek için de diğer özellikleri şişiriyorlar.
Uzatmanın anlamı yok, ben işlemcinin telefonun kalbi olduğunu düşünüyorum, uzun ömür ve performans sürekliliği için ilk ve önemli olarak işlemciye bakarım. Bu tekno camon telefonları işlemcisi başta olmak nedeniyle ne yazık ki tavsiye edemeyeceğim.
Yani bilinmeyen marka olması dezavantajları olabilir ama ben şu politikayı iyi görmüyorum. Yani Realme de bilinen bir marka olarak piyasaya girmedi ama Realme 9 Pro da Snapdragon var özelliklerine bakınca ileriye dönük bir telefon. Realme 9I de öyle bu telefonlar 2022 de çıkmış Realme'nin bu politikasına bak bir de tekno camon un 2023'te çıkardığı telefonun gerici işlemcisine bak. Hakaret gibi telefon. Bu yüzden Realme 9I olabilir C55 olmayabilir M15 şöyle böyle denebilir, üzerine ekleme yapıp başka modelleri önerebiliriz bunlar tartışılır ama tekno camon bunların çok uzağında, klansmana bile girmez, tartışma konusu bile olamaz, dediklerim çok açık, sizin tecrübelerinize de lafım yok ama ortada teknik gerçekler var yoksa her telefonu seven var sevmeyen var öven var gömen var zevkler renkler tercihler münferit yorumlar bunlar net bir sonuç vermez bu nedenle uzatmanın anlamı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.