7-8 bin TL'ye telefon önerisi

Realics

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Kız kardeşim 14 yaşında pek anlamadığı için kamerası büyük telefonları çok seviyor.
7-8 bin TL arası fiyat performans telefon önerilerinizi rica ederim.
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba.
Kız kardeşim 14 yaşında pek anlamadığı için kamerası büyük telefonları çok seviyor.
Teşekkürler şimdiden.

Bu fiyat bandında çok telefon yok A16 ile Realme 10 var. Realme 10 ekran, hızlı şarj kamera RAM konusunda daha iyi işlemcileri aynı ama Realme 10 da toz ve su setifkası yokken A16'da IPX4 ve IPX5 sertifikası var. Ancak Realme 10 da yok. Yani relame 10 unun su geçirebilme ihitimali var. A16'nın ise 6 yıl güncelleme garantisi var ve Realme 10 2022 de çıkmışken A16 2024 çıktı. Açık konuşmak gerekirse burada ihtiyaca bağlı bir seçim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Relame 10 unun güncelleme garantisi ve toz ve su sertifkası olsaydı gönül rahatlığıyla önerebilirim ancak karar sizin.(A16 alacaksanız kesinlikle 6/128 veya 6/256 alın 4 GB RAM artık telefona yeteceğini düşünmüyorum yani yeter ama uzun vadede sıkıntı çıkarabilir benim telefonum A24 A16 ile aynı özelliklere sahip 6 GB RAM'i var bazen ufak takılmalar olabiliyor.

Merhaba.
Teşekkürler şimdiden.

Hocam bence severse yurt dışı modellere gidin veya bir telefoncudan bir iPhone X falan aslında evet biliyorum o fiyata iPhone X ten daha iyi modeller bulunabilir ama Apple falan olması onun için daha havalı durur ben olsam iPhone X alırım ya da belki S20 FE bile olabilir ve S20 fenin kameralar büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı