7-9 bin arası monitör tavsiyesi

Bütçe
9000
Tamamdır teşekkürler hocam. MSI ve AOC arasında kaldım. Biraz daha araştırıp alırım gibi duruyor.

Dell G2724D'ü gördüm şimdi kafam daha da karıştı. AOC 300, MSI 400, Dell 450 nit değerleri veriyor. Hepsi de aynı fiyatta Dell'in tek eksisi sanırım 165Hz olması.
AOC kullanıyorum gayet iyi.

Herkese iyi sosyaller.
7-9 bin bütçe arasında Legion R27qe, Philips 27m2n5500, AOC Q27g4X, MSI G274qpf E2 arasında kaldım. Harici bu fiyat bandında en iyisi hangisidir?
Yanlış monitöre bakmıyorsam şu an Legion 6-7 bin civarına satılıyor. Şimdiden çok teşekkürler.
Asusun VG279QL3A modeline bakabilirsin

Reis bu monitörle çok rahat 2K oyunlar oynarsın seni yarı yolda bırakmaz ama bütçeni biraz aşıyor.

Bu monitörlede oynarsında bu diğerine göre daha büyük ve 144 Hz ama çok fark olacağını sanmıyorum bu monitörlede çok rahat 2K oyunlar oynarsın ama benim tavsiyem yukarıdaki olacaktır biraz daha bütçeden ayırıp alırsan daha rahat edersin ayrıca bir mağazaya gidip oradaki çalışanlardan dinleyip onlara uymanı tavsiye ederim hiçbir şey göründüğü gibi değildir iyi akşamlar.

Düz değil de neden kavisli tavsiye ettiniz acaba. Artı olarak ne farkı var düz ekrana nazaran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı