7-9 bin TL monitör önerisi

Bütçe
7000-9000

BlvckPearl

Centipat
Daha fazla  
Monitör
aoc
7000-9000 TL arası bir bütçem var ve 2 tür arasında kaldır boyutu kesin kararım 27 inç ms 1 veya 0,5 Hz isemin 180 ancak IPS falan da almak istiyorum kafam çok karıştı bir sürü model arasında kaldım. AOC C27G4ZXU 27" 280Hz 0.3ms HDMI DP AdaptiveSync FHD Fast VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü almayı düşünüyorum ama bundan daha iyi şöyle 240 Hz 0,5 ms 27 inç IPS panel kontrast oranı yüksek hem rekabetçi oyun hem hikaye hem de fikm dizi seyretmek için olan bir seri kasa sistemim Valorant da 450-600 arası CS de 190-280 arası sistemim fena değil ama 280 Hz bir tek Valorant da işime yarar. Hikayeli oyunlar bol bol oynuyorum rekabetçi oyunlar bol bol oynuyorum dizi film de aşırı fazla izliyorum kararsız kaldım.

Piyasadaki en sorunsuz monitörlerden. Çoğu IPS'ten kaliteli kontrastı var. Ayrıca Tizen işletim sistemiyle akıllı TV olarak bilgisayardan bağımsız kullanabilirsiniz.

Piyasadaki en sorunsuz monitörlerden. Çoğu IPS'ten kaliteli kontrastı var. Ayrıca Tizen işletim sistemiyle akıllı TV olarak bilgisayardan bağımsız kullanabilirsiniz.

Baktım da 2K monitör diyor bilidğim kadarıyla 1080p ile 2K arasında görüntü kalite farkı çok az panelinin ne olduğunu söylemiyor IPS VA TN onu anlamadım kontrastı 2500/1 aralarında çok da bir fark yok gibi hatta AOC daha alınası gibi duruyor özellik olarak. Şu an mesajı düzenliyorum gelişmiş özelliklere baktım gerçekten araştırdığım kadarıyla fena monitör ancak Samsung oyun için pek önerilmiyen bir monitör markası bildiğim kadarıyla bir de Fast VA bir monitör 4000/1 kontrast oranı var bu gönderdiğiniz 2500/1 PPI'si bayağı iyi çoğu her şeyi mükemmel ama bir sorgulanır. Ek olarak dinamik kontrast söylemiyor diğerinde 80M Samsung'daki belirtilmemiş bir de bana önemi olan bir şey demin 6 ay taksit imkanı olması mümkünse vade farksız.

Son düzenleme:
Samsung'un eski Odyssey'leri rezaletti fakat yeni serileri gerçekten sorunsuzlar. Ayrıca kağıt üstünde yazmayan şeyler var. Panel kalitesi vs gibi.

Peki bir şey soracağım Pazarama'dan 9 ay taksitle 10k oluyor ama satıcı bayağı beğenilmiyen bir satıcı genelde hep o satıyor sizce uğraştırır mı ölü piksel falan çıkma olasılığı nedir ölü piksel çıktığında yetkili servise gönder değiştirip bir daha göndersinelr derken çok uğraştıracak.

Peki bir şey soracağım Pazarama'dan 9 ay taksitle 10k oluyor ama satıcı bayağı beğenilmiyen bir satıcı genelde hep o satıyor sizce uğraştırır mı ölü piksel falan çıkma olasılığı nedir ölü piksel çıktığında yetkili servise gönder değiştirip bir daha göndersinelr derken çok uğraştıracak.
Satıcısı güvenilir hocam. Sorun yaşatmazlar. Aynı satıcı daha yeni PC Hocası ile sistem tanıttı.

7000-9000 TL arası bir bütçem var ve 2 tür arasında kaldır boyutu kesin kararım 27 inç ms 1 veya 0,5 Hz isemin 180 ancak IPS falan da almak istiyorum kafam çok karıştı bir sürü model arasında kaldım. AOC C27G4ZXU 27" 280Hz 0.3ms HDMI DP AdaptiveSync FHD Fast VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu monitörü almayı düşünüyorum ama bundan daha iyi şöyle 240 Hz 0,5 ms 27 inç IPS panel kontrast oranı yüksek hem rekabetçi oyun hem hikaye hem de fikm dizi seyretmek için olan bir seri kasa sistemim Valorant da 450-600 arası CS de 190-280 arası sistemim fena değil ama 280 Hz bir tek Valorant da işime yarar. Hikayeli oyunlar bol bol oynuyorum rekabetçi oyunlar bol bol oynuyorum dizi film de aşırı fazla izliyorum kararsız kaldım.
Hocam asusun VG27AQL3A modeline bakabilirsin 180 Hz 1ms Pivotlu 2k IPS panel

Kral dediğin monitörü aldım monitörde birçok özellik fonksiyon kullanılamıyor deyip kullanamıyorum bir de ekrandaki pikselleri sayabiliyorum özelliklede Valorant'ta.

Nasıl kullanılamıyor? Biraz daha açar mısınız? Valorant'ta 1080P'ye mi alıyorsunuz?

Valorant'ta 1440'a 1080p 4/3 oynuyorum ama 2K da falan da pikseller sayılıyor benim gözüm de de var mesele biraz iyi görüyorum fonksiyon olayında da monitörün bir sürü Motion blur gibi işte tepkime süresi azaltma gibi bir sürü özelliği aktif edebildiğim bir sayfa var oraya tıklıyorum TV modunda bu fonksiyon kullanılamıyor diyor ve Samsung markalarda bu bayağı oluyormuş çözümüde yok TV modundaki ayar bu ama oyunlara vs de etki ediyor CS de hiç dikkat çekmedim ama Valorant'ta aşırı derecede belli eden pikselleri görüyorum. Bir de azar azar ghosting alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı