En ucuz SilverStone Air Blazer 120R ARGB SST-AB120R-ARGB Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone Air Blazer 120R ARGB SST-AB120R-ARGB Kasa Fanı özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
RGB şart değilse ucuz yollu olarak buna da bakılabilir.
En ucuz ID-Cooling XF-12025-SD-K 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling XF-12025-SD-K 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 257,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yaklaşacak parayı veriyorsan, yaklaşayım. Düşünmeden almak ne güzel iş. Parasına göre kalitesine karar verdiğin fan 15 derece farkettirdi. F/P kim, sen kim zaten... Ucuzsa kötüdür !!
Yaklaşacak parayı veriyorsan, yaklaşayım. Düşünmeden almak ne güzel iş. Parasına göre kalitesine karar verdiğin fan 15 derece farkettirdi. F/P kim, sen kim zaten... Ucuzsa kötüdür !!
Sayın arkadaş, ben 1 hafta araştırdım, basınçlarına baktım, fiyatlara baktım aldım. Parasına göre karar verdiğimi nerenizden uyduruyorsunuz? 90 a çıkan işlemci sıcaklığını 75 e çekti. Mutluyum. Önceden aldığım aerocoollar vardı, duruyor hala 7 tane, ışığına kandım ama cacıkmış. İstersen gel sana 800 TL ye verim 7 tanesini. Yalnız 6 pinliler, kontrolcu gerekir.
Bu arada ucuz mal alacak kadar saf değilim dicem ama bazen yaptım, o yüzden artık yapmıyorum. Para da kazanıyorum. F/P den çok P ile ilgileniyorum yani.
Hem ayranım dokulmesin hem param gitmesin hesabı, çok şey istiyorsunuz. Ya 7 tane fan almayacaksınız üstteki arkadaşın dediği gibi yada bütçeyi arttıracaksınız. 100 TL'ye alacağınız ışıklı fanın suanki fanlarinizdan bir farkı olmayacak. Işıktan feragat ederim diyorsanız, attığım ID Cooling fandan 5 tane alıp geçebilirsiniz, sizi üzmez.