7 adet 12cm fan önerisi

RGB şart değilse ucuz yollu olarak buna da bakılabilir.

Çöp dediğiniz fandan 8 kat daha para verip, aynı RPM'de fan almak gereksiz. Tek fark Air Flow'u. Değmez. Taş çatlasa 5 derece fark eder.

Dedi kaliteli fana yaklaşmamış kişi. 5 derece çok şey değiştirir. Ben de var bir ton fan, Kocaeli'ye gel satim sana.

Dedi kaliteli fana yaklaşmamış kişi. 5 derece çok şey değiştirir. Ben de var bir ton fan, Kocaeli'ye gel satim sana.
Yaklaşacak parayı veriyorsan, yaklaşayım. Düşünmeden almak ne güzel iş. Parasına göre kalitesine karar verdiğin fan 15 derece farkettirdi. F/P kim, sen kim zaten... Ucuzsa kötüdür !!

Yaklaşacak parayı veriyorsan, yaklaşayım. Düşünmeden almak ne güzel iş. Parasına göre kalitesine karar verdiğin fan 15 derece farkettirdi. F/P kim, sen kim zaten... Ucuzsa kötüdür !!
Sayın arkadaş, ben 1 hafta araştırdım, basınçlarına baktım, fiyatlara baktım aldım. Parasına göre karar verdiğimi nerenizden uyduruyorsunuz? 90 a çıkan işlemci sıcaklığını 75 e çekti. Mutluyum. Önceden aldığım aerocoollar vardı, duruyor hala 7 tane, ışığına kandım ama cacıkmış. İstersen gel sana 800 TL ye verim 7 tanesini. Yalnız 6 pinliler, kontrolcu gerekir.

Bu arada ucuz mal alacak kadar saf değilim dicem ama bazen yaptım, o yüzden artık yapmıyorum. Para da kazanıyorum. F/P den çok P ile ilgileniyorum yani.

Hem ayranım dokulmesin hem param gitmesin hesabı, çok şey istiyorsunuz. Ya 7 tane fan almayacaksınız üstteki arkadaşın dediği gibi yada bütçeyi arttıracaksınız. 100 TL'ye alacağınız ışıklı fanın suanki fanlarinizdan bir farkı olmayacak. Işıktan feragat ederim diyorsanız, attığım ID Cooling fandan 5 tane alıp geçebilirsiniz, sizi üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı