7 ayda 300 bin TYT yapılır mı?

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba dostlar, şu an halihazırda bir üniversitede turizm işletme kazandım ve şu an İngilizce hazırlık okuyorum.

Okuyacağım bölüm benim ilgimi çekmiyor bu yüzden **hazırlık devam ederken tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. 6-7 ay boş zamanlarımda (günde 2-3 saat) TYT çalışsam 300 bin yapabilir miyim? Temelim çok zayıf konuları baştan öğreneceğim. Hem de OBP kırık olacak.

İstediğim bölümde Türk Hava Kurumu Üniversitesi uçak teknolojisi bölümü. Bu bölümünde geleceği olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak bu mayıs'ta 4 aylığına work and travel ile çalışmak ve gezmek için Amerika'ya gideceğim. Bu programa sadece lisans öğrencileri katılabiliyor her sene. Bu yüzden de önlisansa geçersem bu fırsatı kaçıracağım diğer seneler için.

Sizin görüşünüz nedir? İki konu hakkındada.

(Yaşım 18)

Son düzenleme:
Kardesim benim TYT 60 net yaparsın hatta 65-70 bile gelir. Matematik problemler bir de kolay konuları çalış gerisi paragraf zaten.

Çok genel bir kural olarak, 300 binlik bir sıralama hedefi, iyi bir TYT puandır. Günde 2-3 saat çalışmak, 6-7 ay boyunca çok düzenli ve azimli bir şekilde devam edersen, temeli olan konuları öğrenerek iyi bir sonuç elde etme şansını yükseltebilir hocam.

Kardesim benim TYT 60 net yaparsın hatta 65-70 bile gelir. Matematik problemler bir de kolay konuları çalış gerisi paragraf zaten.

Çok genel bir kural olarak, 300 binlik bir sıralama hedefi, iyi bir TYT puandır. Günde 2-3 saat çalışmak, 6-7 ay boyunca çok düzenli ve azimli bir şekilde devam edersen, temeli olan konuları öğrenerek iyi bir sonuç elde etme şansını yükseltebilir hocam.

TYT için ne önerebilirsiniz peki? Ben sadece şu an TYT matematiğe odak yapmayı düşünüyorum öncelikle bıyıklı matematiğin temel atma kampını (10 gün) sonra ana kampını (55 gün) bitirip bol bol soru çözsem iyi bir düşünce olur mu? Yani matematiğe 2-3 ay vermek mantıklı mı?

Günde 3 saat çalışma ile çok rahat 300k yaparsınız.

TYT için ne önerebilirsiniz peki? Ben sadece şu an TYT matematiğe odak yapmayı düşünüyorum öncelikle bıyıklı matematiğin temel atma kampını (10 gün) sonra ana kampını (55 gün) bitirip bol bol soru çözsem iyi bir düşünce olur mu? Yani matematiğe 2-3 ay vermek mantıklı mı?

Tavsiyem sosyal için konu tekrarı çıkarın her gün tekrar yapın Türkçe için 49 günde rüştü hoca ile ilerleyip 1 ayda konuları halledebilirsiniz ondan sonrası soru çözümü zaten. Matematik için mert hoca olur rehber matematik olur onlarla beraber ilerleyip konuları bitirebilirsiniz. Branş denemeleri ile ilerleyebilirsiniz

Sadece 2 - 3 ay çalıştım ama problemleri bile bakkal hesabı ile mantık kurarak yapıyordum hatta paragrafı da öyle mantığım ile anlayarak yapıyordum. sosyal ve Türkçe zamirler sıfatlar çalıştım sadece ve sonuç 180bindi yani yapabilirsin

Merhaba dostlar, şu an halihazırda bir üniversitede turizm işletme kazandım ve şu an İngilizce hazırlık okuyorum.

Okuyacağım bölüm benim ilgimi çekmiyor bu yüzden **hazırlık devam ederken tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. 6-7 ay boş zamanlarımda (günde 2-3 saat) TYT çalışsam 300 bin yapabilir miyim? Temelim çok zayıf konuları baştan öğreneceğim. Hem de OBP kırık olacak.

İstediğim bölümde Türk Hava Kurumu Üniversitesi uçak teknolojisi bölümü. Bu bölümünde geleceği olduğunu düşünüyorum.

Ek olarak bu mayıs'ta 4 aylığına work and travel ile çalışmak ve gezmek için Amerika'ya gideceğim. Bu programa sadece lisans öğrencileri katılabiliyor her sene. Bu yüzden de önlisansa geçersem bu fırsatı kaçıracağım diğer seneler için.

Sizin görüşünüz nedir? İki konu hakkındada.

(Yaşım 18)

Yapılır hocam çalışan adam her şeyi yapar. Ama erken karar olabilir Amerika'ya git gel olacakmış daha çok şey olabilir bölüm size kendini sevdirebilir.

Yapılır hocam çalışan adam her şeyi yapar. Ama erken karar olabilir Amerika'ya git gel olacakmış daha çok şey olabilir bölüm size kendini sevdirebilir.

Bu bölümü okuyacağımı sanmıyorum iki seçeneğim var sadece. Amerika da kalıp vasıfsız 3. Sınıf insan olmak ile TYT çalışıp Türk Hava Kurumunda veya Gazi Üniversitesinde uçak teknolojisi okumak (belki DGS yapmak) arasında gidip geliyorum. Sanırım garanti olması açısından TYT çalışıp gidince karar vermek olacak.

Ne yapsam bilmiyorum.

Bu bölümü okuyacağımı sanmıyorum iki seçeneğim var sadece. Amerika da kalıp vasıfsız 3. sınıf insan olmak ile TYT çalışıp Türk hava kurumunda veya gazi üniversitesinde uçak teknolojisi okumak (belki DGS yapmak) arasında gidip geliyorum. Sanırım garanti olması açısından TYT çalışıp gidince karar vermek olacak.

Ne yapsam bilmiyorum.

Aslında ikinci şık senin için bana güzel geliyor yani çalışacağın yer hep istediğin yerse uçaklarla içli dışlı olmak istiyorsun onu anladım hayalin ve isteğin o yöndeyse bence oradan devam et. Ama kendi fikrimi sorarsan bir kere Amerika'ya git gel yapar ondan sonra karar verirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı