uchiha_itachi_106
Femtopat
TYT netlerim 85 civarında. Önümüzdeki 7 aylık süreçte kaç net artar? 110 üstü yapabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Önümüzdeki 7 aylık süreçte kaç net artar? 110 üstü yapabilir miyim?
Türkçeden kaybediyorum hep. Onda çok sürem gidiyor sonra diğerlerine uğraşamıyorum çok fazla. Çalişma tempom var. Türkçeyi düzeltmeye çalısıyorum. O düzelirse daha mutlu olurum. Cevabınız için teşekkür ederimİster istemez 100 neti görürsün zaten belli bir çalışma tempon varsa. Kalan kısmı da eksik kapatma üzerine kurulu.
Türkçeden kaybediyorum hep. Onda çok sürem gidiyor sonra diğerlerine uğraşamıyorum çok fazla. Çalişma tempom var. Türkçeyi düzeltmeye çalısıyorum. O düzelirse daha mutlu olurum. Cevabınız için teşekkür ederim
İnşallah yapabilirim. Tek korkum türkçe. Cevabıniz için teşekkür ederimTabii ki yapabilirsiniz. Çoğu insan kendi potansiyellerini her zaman küçük görüyor, siz öyle görmeyin.
Kitap değilde manga okuyorumKitap okuyor musun?
Kitap değilde manga okuyorumKitap okuyor musun?
Denemeye başladım 2 haftadır gerçekten işe yarıyorKitap okumak yerine her sabah Türkçe denemesi çözmek çok daha mantıklı 110 net isteyen biri için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.