Ya hocam bu sene giricem sınava ve matamatik çok korkutuyor gözümü diğer dersler oturup çalışıp yapılabilir gibi geliyor ama matamatik sıfırım 100 bin altına girsem benim için yeterli oluyor aslında 40 50 binde mis gibi yerleşiyorum şu anki sıralamarda tek sorunum matamatik bana nasıl sıfırdan 30 35 netlere çıkabilirim?Şu an 35 net civarında olan bir arkadaşın olarak önerim eğer hiç temelin yoksa aktif matematik kitabını alıp arkasından acilin ilacı kitabını ve sonrasında 345 matematik kitabını çözmen olacaktır. Ancak 0 değilim biraz bilgim var dersen direk acilin ilacından başla ve 345 i bitirdikten sonra ufak bir test amaçlı deneme yapıp konu eksiğin olup olmadığını test edebilirsin. Eğer yoksa bile soru görmek amaçlı 3D yi çözmeni öneririm. Halen çok vakit var 30 nete çıkmak sanıldığı gibi zor değil. Tam odak tek kitap çözmeye odaklanırsan ortalama 6 günde 1 kitap bitirebilirsin sonuç olarak ders çalışmaktan başka işin yok. Ben şahsi olarak 3D yi 5 günde çözdüm ilerde lazım olursa diye zorlandığım soruları işaretledim. Sanada öneririm ara sıra eski kitaplarını karıştırıp çözemediklerini tekrar etmek işe yarayacaktır.
Öncelikle 0 iseniz bile acilin ilacı kitabı gayet çözülebilir bir kitap. Yanında seviyenize uygun bir youtube hocası ile iş kopartılabilir. Bu sayede +20 ye çıkabilirsiniz. Buradan sonra geometri adına çalışma yapıp 2. bir tyt matematik kaynağı bitirdiğinizde emin olun 30 nete yaklaşır veya geçersiniz. Oradan sonrası zaten deneme işi ancak unutmamak gerekir ki bazen gece gündüz ders çalışmanız gerek. Çünkü kitap bitirme işi ne kadar uzun sürerse o kadar yorucu olur. Şahsi olarak ben herhangi bir kitabı bitireceksem 1 hafta gece gündüz çözüp bitiririm.Ya hocam bu sene giricem sınava ve matamatik çok korkutuyor gözümü diğer dersler oturup çalışıp yapılabilir gibi geliyor ama matamatik sıfırım 100 bin altına girsem benim için yeterli oluyor aslında 40 50 binde mis gibi yerleşiyorum şu anki sıralamarda tek sorunum matamatik bana nasıl sıfırdan 30 35 netlere çıkabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.