7 ayda TYT yetişir mi?

Ben de seninle aynı durumdayım. Ben de meslek lisesine gidiyorum bilişim bölümündeyim 17 yaşındayım senin gibi ben de staja gidiyorum YKS gireceğim bu yıl.
Şuan ben de 4 yıllık düşünüyorum.

Kanka 4 sene nasıl okuyamazsın? Alıkoyan ne? Hani 4 sene okuyamazsan öyle masa başı işi de alamazsın kusura bakma öyle bi adalet yok. 2 yıllığı gözüm kapalı kazanırım ben zaten.

Eğer hiç temelin yoksa bu sene mezuna bırak şimdiden başla temel atmaya. 2027'de gir YKS'ye.

Hani öyle hem masa başı işim olsun çok gelirim olsun hem 2 yıllık okuyayım diye bir şey yok.

Beni 4 sene okumaktan alı koyan bir şey yok ama üniversite okumayı düşünmüyordum daha 1 hafta önceye kadar ayrıca ben 2 yıllık üni okudum diyelim sonra kpss sınavına girip öyle masa başı iş gelir diye düşünüyorum ne kadar zor olsada. 2 Yıllık üni çok kötü diyorsunuz ama ben 2 yıllık üni okunur mu diye aratma yapınca çoğu insan okunur neden okunmasın diyor sizde böyle konuşuyorsunuz kafam karıştı 4 sene üni okuyan adam daha avantajlı tabii ki bu durumda ama onunda atanma garantisi yok her ne kadar 2 yıllık üniye göre avantajı olsada.

İroni mi yaptınız yoksa ciddi ciddi mi yazdınız bunu? Üstelik 4 yıl kimse hazırlanmaz çoğu insan 11. sınıfta falan başlar. Böyle saçma sapan şeyler yazıp insanların motivasyonunu bozmayın.

O şekilde de yapılabilir 200 puan için Tyt Türkçe+Sosyal dahi yeterli olacaktır yanına 3,4 matematik neti eklemesi yeterli.
Hocam işler değişti 200 puan değilmiş yapay zekaya sormuştum o 200 puan yeterli diyordu ama ben izmirde kalacağım için izmirdeki üniversitelere gidebilirim sadece onlar içinde en düşük puan 330 puanmış 552k sıralama ve uzaktan eğitim öğretim türüymüş uzaktan eğitim okunur mu ona göre onun için uğraşacağım yada eğer uzaktan öğretim okumak mantıklıysa başka şehirlerin üniversitesine bakıp ona göre daha düşük bir puan hedeflemem daha mı iyi olur? yoksa mezuna bırakıp dokuz eylül üniversitesi gibi örgün öğrenimli bir yere gitmem mi daha doğru olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…