bayram.celik1
Picopat
Ben de seninle aynı durumdayım. Ben de meslek lisesine gidiyorum bilişim bölümündeyim 17 yaşındayım senin gibi ben de staja gidiyorum YKS gireceğim bu yıl.Hocam benim durumumda ne yapardınız peki 7 ay kalmış ve ben bu duruma yeni karar verdim 4 sene okuyamam ben sanırım 4 sene çok fazla geliyor ama üniversite okumakta pratikte zorunlu bir şey üniversite okuyanların çoğu zaten işsiz bir de bu devirde lise diploması ile kalmakta çok sıkıntı o yüzden benim için tek mantıklı tercih 2 sene üniversite okumak geliyor zaten çalışkan ders çalışan biri değilim hiç bir dersten temelimde yok dediğim gibi sizde birazda olsa benim durumumdaymışsınız benim yerimde olsaydınız ne yapmayı tercih ederdiniz arkadaşımda yok zaten böyle konularda konuşacak yakınımda yok üniversite okuyan bilgim yok yani ne tavsiye verirsiniz benim durumuma
Şuan ben de 4 yıllık düşünüyorum.
Kanka 4 sene nasıl okuyamazsın? Alıkoyan ne? Hani 4 sene okuyamazsan öyle masa başı işi de alamazsın kusura bakma öyle bi adalet yok. 2 yıllığı gözüm kapalı kazanırım ben zaten.
Eğer hiç temelin yoksa bu sene mezuna bırak şimdiden başla temel atmaya. 2027'de gir YKS'ye.
Hani öyle hem masa başı işim olsun çok gelirim olsun hem 2 yıllık okuyayım diye bir şey yok.