Akarulez
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4070S
R5 7500F
16*2GB CORSAIR DDR5
1TB NVME
Dell G2724D
- Meslek
- Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı
Yani DGS yapıp geçsem benim de ilk sınıftan mı başlamam gerekiyor?Evet hocam açıkcası oyun oynatmayacak değil diye düşünüyorum hala bir çok zevk verecek oyunları o ekran kartıyla 3GB VRAM yine az değil. Bride 2019 model laptop. Bir çok oyunu oynarım diye düşünüyorum. Son olarak dolar bazında bakarsak laptop fiyatları yine artacak. Birde bugün bir arkadaşta RTX 3050 İ7 laptop vardı. Monster marka. Elimdekİ almayı düşündüğüm laptobun resimlerini açtım RTX 3050 olanla kıyasladım kasasında herhangi bir fark göremedim. GTX 1050 laptop ile RTX 3050 olan monster birebir aynı kasalara sahip. Bence kesinlikle denenmeli. Mühendis olmak ile sahada tekniker olmak çok farklı olduğunu düşünüyorum. Fakat teknikerler bazen mesai olaylarından para aldıklarından beyaz yaka mühendislerden mesai kaldığında daha fazla maaş alabiliyorlar. 4 seneye tamamlama olayı biraz farklı bir durum çünkü üniversitelerin neredeyse hepsi devlet ünileri için konuşuyorum, 1. sınıftan veya hazırlıktan başlatır. Mühendislik bölümlerinde.