7 bin TL Abra A5 v15.3 alınır mı?

Evet hocam açıkcası oyun oynatmayacak değil diye düşünüyorum hala bir çok zevk verecek oyunları o ekran kartıyla 3GB VRAM yine az değil. Bride 2019 model laptop. Bir çok oyunu oynarım diye düşünüyorum. Son olarak dolar bazında bakarsak laptop fiyatları yine artacak. Birde bugün bir arkadaşta RTX 3050 İ7 laptop vardı. Monster marka. Elimdekİ almayı düşündüğüm laptobun resimlerini açtım RTX 3050 olanla kıyasladım kasasında herhangi bir fark göremedim. GTX 1050 laptop ile RTX 3050 olan monster birebir aynı kasalara sahip. Bence kesinlikle denenmeli. Mühendis olmak ile sahada tekniker olmak çok farklı olduğunu düşünüyorum. Fakat teknikerler bazen mesai olaylarından para aldıklarından beyaz yaka mühendislerden mesai kaldığında daha fazla maaş alabiliyorlar. 4 seneye tamamlama olayı biraz farklı bir durum çünkü üniversitelerin neredeyse hepsi devlet ünileri için konuşuyorum, 1. sınıftan veya hazırlıktan başlatır. Mühendislik bölümlerinde.
Yani DGS yapıp geçsem benim de ilk sınıftan mı başlamam gerekiyor? :( Yaş ilerliyor artık zor sanırım benim için. Dediğiniz gibi bu arada evet, 3050 ile 1050 Ti kasaları çok benzer Monster'da. Her ne olursa olsun 7K gerçekten az bir değer, alıp kullanabilirsiniz. Ben 1060 laptopla Elden Ring bile oynuyordum eskiden. Keşke satmasaydım o laptopı diyorum artık.

Yani DGS yapıp geçsem benim de ilk sınıftan mı başlamam gerekiyor? :( Yaş ilerliyor artık zor sanırım benim için. Dediğiniz gibi bu arada evet, 3050 ile 1050 Ti kasaları çok benzer Monster'da. Her ne olursa olsun 7K gerçekten az bir değer, alıp kullanabilirsiniz. Ben 1060 laptopla Elden Ring bile oynuyordum eskiden. Keşke satmasaydım o laptopı diyorum artık.
Evet Ryzen 5 3600 işlemcimde GTX 1050 vardı önceden elden ring 30FPS veriyordu düşük ayarda. İmage scaling ile 40 45 leri görüyordum. Evet hocam 1 den başlarsın. Bazı üniler hariç. Yada kalite kontrol bölümüne yönelip belge alıp o işi yapabilirsin.

Evet Ryzen 5 3600 işlemcimde GTX 1050 vardı önceden elden ring 30FPS veriyordu düşük ayarda. İmage scaling ile 40 45 leri görüyordum. Evet hocam 1 den başlarsın. Bazı üniler hariç. Yada kalite kontrol bölümüne yönelip belge alıp o işi yapabilirsin.
Kalite kontrol bölümü tam olarak ne oluyor? Yine DGS ile mi geçiş yapıyoruz yoksa farklı bir kurs gibi mi? Bu arada 1060'ın 1050 ve 1050 Ti'dan çok daha güçlü bir kart olduğunu da hatırlatmalıyım, 1050 Ti'ı Elden Ring oynarken Lossless bile kurtaramaz muhtemelen. Ama daha hafif titleları rahatça oynarsınız o kartta da.

Kalite kontrol bölümü tam olarak ne oluyor? Yine DGS ile mi geçiş yapıyoruz yoksa farklı bir kurs gibi mi? Bu arada 1060'ın 1050 ve 1050 Ti'dan çok daha güçlü bir kart olduğunu da hatırlatmalıyım, 1050 Ti'ı Elden Ring oynarken Lossless bile kurtaramaz muhtemelen. Ama daha hafif titleları rahatça oynarsınız o kartta da.
Evet biliyorum tabiki fakat 1060 lı laptop bile bulsam onlarda işlemci 7. nesil oluyor genelde. Dolayısıyla 7 veya max 8 senelik yorgun bir laptop oluyor. Bu laptop 9. nesil hem o hoşuma gidiyor. Açıkcası dün beraber oyun oynadık BF1 yükleme ekranın da geçenlerde GTA5 te maviekran yedi cihaz. Stop code : VİDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR şeklinde yazıyor. Fakat uzun süredir hiç format atılmamış. Birde oyunların yüklü oldu nmve ssd sağlığı 56 civarında. Ekran kartı arızalı olsa mavi ekran yemeden durmazdı ve ısınma yapardı hemde oyunda misal steam pubg oynadık beraber onda bile kesin mavi ekran yerdi diye düşünüyordum. Sonra baktım ki genelde bu hata sürücüden kaynaklanıyor yazıyor. Kalite kontrol bölümleri ultasonic muayene falan deniyordu sanırım. Cİhazlarla çelik ve kaynak kontrolü yapan kişilerin aldığı eğitimler oluyor. Bu belgeyi alabilmek için kursa yazılmak için gemi inşaatı gibi bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Şartları var. Deneyebilirsiniz. Gedikte falan varmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı