R rockerea96 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 109 28 Aralık 2024 #1 İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?
İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 3 28 Aralık 2024 #2 rockerea96 dedi: İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Öneriden farklı fakat hem eğlence için custom bir klavye toplamak isteyebilirsiniz belki, youtube'da bunun için videolar var eğlenceli gözüküyor.
rockerea96 dedi: İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Öneriden farklı fakat hem eğlence için custom bir klavye toplamak isteyebilirsiniz belki, youtube'da bunun için videolar var eğlenceli gözüküyor.
A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #3 rockerea96 dedi: İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Apex Pro Mini SteelSeries Apex Pro. SteelSeries Apex Pro TKL.
rockerea96 dedi: İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... SteelSeries Apex Pro Mini SteelSeries Apex Pro. SteelSeries Apex Pro TKL.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 Azoth en iyisi hocam düşünmeyin alın. Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da. www.crtgamestore.com
Azoth en iyisi hocam düşünmeyin alın. Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da. www.crtgamestore.com
A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 Sefer2234 dedi: Azoth en iyisi hocam düşünmeyin alın. Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da. www.crtgamestore.com Genişletmek için tıkla... hocam suan fps oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries apex pro lar
Sefer2234 dedi: Azoth en iyisi hocam düşünmeyin alın. Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da. www.crtgamestore.com Genişletmek için tıkla... hocam suan fps oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries apex pro lar
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 Ahmet00099 dedi: Hocam şu an FPS oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries Apex Pro'lar Genişletmek için tıkla... Evet FPS için onlar en iyisi ama bu attığım da kötü değil alınabilir.
Ahmet00099 dedi: Hocam şu an FPS oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries Apex Pro'lar Genişletmek için tıkla... Evet FPS için onlar en iyisi ama bu attığım da kötü değil alınabilir.
A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 Sefer2234 dedi: Evet FPS için onlar en iyisi ama bu attığım da kötü değil alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kotu demiyorum yanlış anlamayin sakin. NOT @@rockerea96 SteelSeries apex prolarda kronik bir sorun var rgb isiklari hizli bozulabiliyor rgb takintin varsa almani tafsiiye etmem
Sefer2234 dedi: Evet FPS için onlar en iyisi ama bu attığım da kötü değil alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kotu demiyorum yanlış anlamayin sakin. NOT @@rockerea96 SteelSeries apex prolarda kronik bir sorun var rgb isiklari hizli bozulabiliyor rgb takintin varsa almani tafsiiye etmem
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #8 Ahmet00099 dedi: Kotu demiyorum yanlış anlamayin sakin. NOT @@rockerea96 SteelSeries Apex Pro'larda kronik bir sorun var RGB isiklari hizli bozulabiliyor RGB takintin varsa almanı tafsiiye etmem Genişletmek için tıkla... Sakinim hocam da ben sadece kötü olmadığını belirttim. Klavyeye kötü dediniz, demedim. Bunu belirteyim siz beni yanlış anlamayın isterim.
Ahmet00099 dedi: Kotu demiyorum yanlış anlamayin sakin. NOT @@rockerea96 SteelSeries Apex Pro'larda kronik bir sorun var RGB isiklari hizli bozulabiliyor RGB takintin varsa almanı tafsiiye etmem Genişletmek için tıkla... Sakinim hocam da ben sadece kötü olmadığını belirttim. Klavyeye kötü dediniz, demedim. Bunu belirteyim siz beni yanlış anlamayın isterim.
A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #9 Sefer2234 dedi: Sakinim hocam da ben sadece kötü olmadığını belirttim. Klavyeye kötü dediniz, demedim. Bunu belirteyim siz beni yanlış anlamayın isterim. Genişletmek için tıkla... sakın yazmistim walcome to engilish klavye
Sefer2234 dedi: Sakinim hocam da ben sadece kötü olmadığını belirttim. Klavyeye kötü dediniz, demedim. Bunu belirteyim siz beni yanlış anlamayın isterim. Genişletmek için tıkla... sakın yazmistim walcome to engilish klavye
R rockerea96 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 109 29 Aralık 2024 #10 Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler <3