rockerea96
Hectopat
İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?
Öneriden farklı fakat hem eğlence için custom bir klavye toplamak isteyebilirsiniz belki, youtube'da bunun için videolar var eğlenceli gözüküyor.İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?
İyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?
hocam suan fps oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries apex pro larAzoth en iyisi hocam düşünmeyin alın.
![]()
Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye
Asus ROG Azoth NX Snow Switch RGB Kablosuz Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Hocam şu an FPS oyunlarinda dunyanin en iyisi SteelSeries Apex Pro'lar
Evet FPS için onlar en iyisi ama bu attığım da kötü değil alınabilir.![]()
Kotu demiyorum yanlış anlamayin sakin.
NOT
@@rockerea96
SteelSeries Apex Pro'larda kronik bir sorun var RGB isiklari hizli bozulabiliyor RGB takintin varsa almanı tafsiiye etmem
sakın yazmistimSakinim hocam da ben sadece kötü olmadığını belirttim. Klavyeye kötü dediniz, demedim. Bunu belirteyim siz beni yanlış anlamayın isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.