7 bin TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan ayzec7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 124
Bütçe
7000

ayzec7

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartım RX 6500 XT, işlemci i3 10100, monitörüm MSI G2412F. Çeşitli sebeplerden garantiden iade ediyorum onu yerine monitör almak istiyorum. Sorun çıkarmayan hem FPS oyunlarında hem de film, dizi izlerken kullanabileceğim VESA desteği olan monitör bakıyorum fakat ne bulsam onu alma bunu al gibi şeylere karşılaşıyorum. Bütçem en fazla 7 bin TL bulduğum bazı monitörler: KTC H25T7, GamePower Lunis L60, MSI MAG 244F, Rampage Crimson CR25R300F

Ekran kartım RX 6500 XT, işlemci i3 10100, monitörüm MSI G2412F. Çeşitli sebeplerden garantiden iade ediyorum onu yerine monitör almak istiyorum. Sorun çıkarmayan hem FPS oyunlarında hem de film, dizi izlerken kullanabileceğim VESA desteği olan monitör bakıyorum fakat ne bulsam onu alma bunu al gibi şeylere karşılaşıyorum. Bütçem en fazla 7 bin TL bulduğum bazı monitörler: KTC H25T7, GamePower Lunis L60, MSI MAG 244F, Rampage Crimson CR25R300F

Hocam bence ekstra para vermesine gerek yok her oyunda 240FPS alamayacağına göre diye düşünüyorum.(attığınız monitoru bende kullanıyorum gerçekten iyi bir monitor)

Hocam bence ekstra para vermesine gerek yok her oyunda 240FPS alamayacağına göre diye düşünüyorum.(attığınız monitoru bende kullanıyorum gerçekten iyi bir monitor)

AOC 24G42E itopyada sadece mağzalarda satılıyor bulunduğum konum sebebiyle alamıyorum internette diğer sitelerde de stokta yok ya da ölü piksel var yazıyolar​

VA panel olduğu için şahsen bende AOC 25G3ZM alın derim. VA panelde film/dizi keyfli çok daha iyidir. Tabi önünüze gelen her VA alınmaz ama bu 25G3ZM sağlamdır.

Sonrasında ise: 27G42e > KTC H25T7 alınır.
244F'in renk gamut kalitesi düşük. Rampage'te bi tık sönük kalıyor:
1765023320859.png

Kontrast değeri bilinmiyor.

AOC 24G42e İtopya'da sadece mağazalarda satılıyor bulunduğum konum sebebiyle alamıyorum internette diğer sitelerde de stokta yok ya da ölü piksel var yazıyolar​

Anladım hocam AOC 25G3ZM alın derim şu an kullandığım bir monitor avantajı zaten fiyatı ve sunduğu özellikler dezavantajları ise ayakları çok önde ov ayarını strong harici kullanırsanız gözle pek görülemeyen fakat çok çok dikkat ettiğinizde kendini belli eden bir ghosting var artı olarak renkler öyle muazzam değil tabii ki de orta diyebileceğimiz segmentte ama bu fiyatta bu monitor kaçırılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı