Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Üstteki sistemi gördüm unlost veya başka bir CS:GO fanı da değilim. AMD ekran kartları NVIDIA'ya ekran kartlarina göre daha sıkıntılı yazılım ısınma vs. Ayrıca 75 Hz monitör almak yerine almışken 144 Hz almak daha mantıklı.
Önerdiğim kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi. Kendi kendinize cevap verip önce Intel toplayıp sonra AMD'ye yönelmeniz beni mutlu etti kendiniz karşı çıkıp kendiniz cevaplamışsınız. Son topladığınız sistem gayet iyi görünüyor SSD'yi beğenmesemde. Umarım arkadaşa yardımcı olabilmişizdir.
Önerdiğim kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi. Kendi kendinize cevap verip önce Intel toplayıp sonra AMD'ye yönelmeniz beni mutlu etti kendiniz karşı çıkıp kendiniz cevaplamışsınız. Son topladığınız sistem gayet iyi görünüyor SSD'yi beğenmesemde. Umarım arkadaşa yardımcı olabilmişizdir.
Kasanın önü açık kendiniz de bakabilirsiniz. Cevap vermiş olmasaydım 75 Hz bir monitör önermiştiniz. Neyin kafası olduğunu da söyleyeyim size ılk önerdiğiniz sistem ile sonradan önerdiğiniz sistemin kafası bu.
Önerdiğin kasaya dikkatli bak. Yorum yazmadan önce düşün 144Hz AAA oyun oynayacaksan gerekli mi? 240GB'a ne sığdıracak. O kasa hava almaz rahatça. Körsen anlarım. Sorun yok.