7 Bin TL monitörlü sistem tavsiyesi

7600 TL ama İncehesap Gaming Gecesinde bu fiyatın daha da altında toplayabilirsiniz.

Üstteki sistemi gördüm unlost veya başka bir CS:GO fanı da değilim. AMD ekran kartları NVIDIA'ya ekran kartlarina göre daha sıkıntılı yazılım ısınma vs. Ayrıca 75 Hz monitör almak yerine almışken 144 Hz almak daha mantıklı.

Bu bütçe ile R5 2600 kullanılmaz. 5600XT yanında 1660S ile 5.5K'a denk geliyor 500TL masraf. Kasa hava sirkulasyonu yok.

Son düzenleme:

Önerdiğim kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi. Kendi kendinize cevap verip önce Intel toplayıp sonra AMD'ye yönelmeniz beni mutlu etti kendiniz karşı çıkıp kendiniz cevaplamışsınız. Son topladığınız sistem gayet iyi görünüyor SSD'yi beğenmesemde. Umarım arkadaşa yardımcı olabilmişizdir.

Önerdiğim kasanın hava sirkülasyonu gayet iyi. Kendi kendinize cevap verip önce Intel toplayıp sonra AMD'ye yönelmeniz beni mutlu etti kendiniz karşı çıkıp kendiniz cevaplamışsınız. Son topladığınız sistem gayet iyi görünüyor SSD'yi beğenmesemde. Umarım arkadaşa yardımcı olabilmişizdir.

144Hz sistem toplamışım neyin kafası bu. Önü kapalı kasanın nasıl hava akışı iyi olabilir. Cevap vermek için cevap vermeyin.

Son düzenleme:
Kasanın önü açık kendiniz de bakabilirsiniz. Cevap vermiş olmasaydım 75 Hz bir monitör önermiştiniz. Neyin kafası olduğunu da söyleyeyim size ılk önerdiğiniz sistem ile sonradan önerdiğiniz sistemin kafası bu.

Kasa konusunda çok bilgim yok ama markayı görünce almamanız gerektiğini direk söyleyebilirim. Kasa için açılmış konular var oradan da bakabilirsiniz.

Önerdiğin kasaya dikkatli bak. Yorum yazmadan önce düşün 144Hz AAA oyun oynayacaksan gerekli mi? 240GB'a ne sığdıracak. O kasa hava almaz rahatça. Körsen anlarım. Sorun yok.

sharkoon-rgb-flow-tempered-glass-usb-3-0-mid-tower-kasa.jpg

Kasa önden hava alır arkadan ve üstten verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı