7 bin TL Rahat ayakkabı önerisi

Ya bende bir tane modeli var skechersın, energy bilmem ne, Memory foam tabanlıklı. Geçen gün giyeyim dedim ayak felci geçirdim akşam eve gelince :D tabii sevinirim bana haber edersen, hem bende yarın bir skechers mağazasına uğrarım araştırırım.

Vallahi en rahat ayakkabı kulow whitewater modeli skechersin. Yer yüzünde daha rahatı yapılmamıştır büyük ihtimalle. Mağazaya gidersen bakmanı kesinlikle öneririm. Arkadaşlarımdan alacağım modelleride vereceğim yarın.

Skechers de güzeldir ama mesela Adidas'ın koşu ayakkabıları, Salomon'un Outdoor ayakkabıları ile hem rahatlık hem de sağlamlık açısından kesinlikle denk değil. Skechers çok popüler oldu bir ara fiyatları da ondan sonra baya arttı yoksa gündelik ayakkabı yani. Tabi gidip de Kinetix gibi markalarla bir tutmuyorum ama çok üst seviye rahatlik/saglamlik da sunmuyor.

Skechers de güzeldir ama mesela Adidas'ın koşu ayakkabıları, Salomon'un outdoor ayakkabıları ile hem rahatlık hem de sağlamlık açısından kesinlikle denk değil. Skechers çok popüler oldu bir ara fiyatları da ondan sonra bayağı arttı yoksa gündelik ayakkabı yani. Tabii gidip de Kinetix gibi markalarla bir tutmuyorum ama çok üst seviye rahatlik/saglamlik da sunmuyor.

Salomon zaten sağlam marka. Param olsaydı alacaktım all terrain modellerinden fakat maalesef :D. 7-24 ayakta olan arkadaşlarımın önerisi ve kendi tecrübem ile skechers.

Salomon zaten sağlam marka. Param olsaydı alacaktım all terrain modellerinden fakat maalesef :D. 7-24 ayakta olan arkadaşlarımın önerisi ve kendi tecrübem ile skechers.
İhtiyaç, bütçe, görsel olarak hangisi uyuyorsa alinabilir hocam aynen üzmez yani iki marka da. En sağlıklısı da deneyip almak aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı