7 bin TL'ye ekran kartız sistem toplama

Bütçe
7000
Ryzen 5 5500: 2000.
Gigabyte B450M-H: 1700. {BIOS güncelleme şart olabilir}
Kingston 8 GB DDR4 3200 MHz 2 adet: 1100.
WD Green SN350 NVMe: 630.
Gameforce GF-8010 cold 600W 80+: 1550.
Daha iyi tercihler yapılabilir.

Son düzenleme:
Ekran kartı olarak hazır olarak RTX 3060 var. Onun dışında 7 bin TL'ye sistem toplamak istiyorum.

Biraz aşıyor bütçeyi. A520M önermemin sebebi parça parça alacağından elinde işlemci bulunmadığı için BIOS güncellemesi yapamayacak ve sistemi çalıştıramayacak.

Biraz aşıyor bütçeyi. A520M önermemin sebebi parça parça alacağından elinde işlemci bulunmadığı için BIOS güncellemesi yapamayacak ve sistemi çalıştıramayacak.
Vento PSU = C4 hocam.

Ryzen 5 5500: 2000.
Gigabyte B450M-H: 1700. {BIOS güncelleme şart olabilir}
Kingston 8 GB DDR4 3200 MHz 2 adet: 1100.
WD Green SN350 NVMe: 630.
Gaöeforce GF-8010 cold 600W 80+: 1550.
Daha iyi tercihler yapılabilir.
Kanka seçtiğiniz PSU'lar C4'den farksız.

Vento PSU = C4 hocam.

Kanka seçtiğiniz PSU'lar C4'ten farksız.

Hocam ben ortalama bir fiyat için attım daha iyi parçalar seçilir arkadaş biraz ekleyip PSU ve kasayı iyi yapar ve yoluna devam eder özellikle yazdım onun haricinden benim için sistemde bir sıkıntı görmüyorum anakartı BIOS güncellemesi rahat bir şekilde kullanır.

Hocam ben ortalama bir fiyat için attım daha iyi parçalar seçilir arkadaş biraz ekleyip PSU ve kasayı iyi yapar ve yoluna devam eder özellikle yazdım onun haricinden benim için sistemde bir sıkıntı görmüyorum anakartı BIOS güncellemesi rahat bir şekilde kullanır.
Dostum seninle alakalı bir problem yok. Arkadaşın kesinlikle bütçesini arttırması lazım.
PSU yerine C4 olan güç kaynağı almanın hiçbir mantığı yok hocam.
80+ seritfikayı bıraktım, içinde sigorta olduğunu bile düşünmüyorum...

Vento PSU = C4 hocam.

Kanka seçtiğiniz PSU'lar C4'den farksız.

Bende birşeyler eksik diyorum sistemde PSU'lu kasa seçmişim boş kasa seçeceğime. Bu fiyatta düzgün bir PSU bulamadım açıkcası. Attıklarıma bakılabilir.

Dostum seninle alakalı bir problem yok. Arkadaşın kesinlikle bütçesini arttırması lazım.
PSU yerine C4 olan güç kaynağı almanın hiçbir mantığı yok hocam.
80+ seritfikayı bıraktım, içinde sigorta olduğunu bile düşünmüyorum...

Yani ama öyle aman aman bir arttırmaya gerek yok en azından kalp niteliğinde olan güç kaynağını iyi seçerse kafası rahat olur :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı