7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

333542

Kilopat
Bütçem 7000.

Düşündüğüm gitar.

(Renk olarak da kararsızım)

Bu gitar ile kıyaslanan.

Squier mm strat​

İkisi arasında hangisi iyidir.
Ve gitarı aldığımızda yanında neler gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Amfi fiyatları neredeyse gitar ile aynı uygun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

MM strat kullandım tavsiye etmem attığınız model iyidir amfi olarak ise bunu kullanıyorum bütçeniz varsa alınabilir.

Mm strat kullandım tavsiye etmem attığınız model iyidir amfi olarak ise bunu kullanıyorum bütçeniz varsa alınabilir.

Hocam amfi olarak çok bütçem yok 1500TL işimi görecek bir şey var mı çok kötü olmasın işimi görsün yeter.

Bu nasıl bir şey.

Hangisi iyidir hocam.

Hocam amfi olarak çok bütçem yok 1500TL işimi görecek bir şey var mı çok kötü olmasın işimi görsün yeter.
Memnun edeceğini sanmıyorum ancak başlangıç için ideal ortalama bir ürün.

Hangisi iyidir hocam.
Bakayım diğer modellerede hemen. Aralarından Hightone daha iyi ancak bütçenizi arttırabilirseniz aşağıdaki ürünü öneririm arkadaşım kullanıyor memnun uzunca araştırmadan sonra aldı.

Boston buldum bir tane ama attıgınıza benzer fakat model farklı.

Memnun edeceğini sanmıyorum ancak başlangıç için ideal ortalama bir ürün.

Bakayım diğer modellerede hemen. Aralarından hightone daha iyi bir ancak bütçenizi arttırabilirseniz aşağıdaki ürünü öneririm arkadaşım kullanıyor memnun uzunca araştırmadan sonra aldı.

Boston olandan daha mı iyi memnun etmek konusunda nasıl ben duman bulutsuzluk özlemi veya normal şarkıları çalmayı düşünüyorum memnun etmez mi?

Attığınız bostonu görmemişim :D boston daha iyidir çok fark olmasa da ve o tarz basit şarkılarda memnun eder.

Kozmos mu boston mu şimdi kozmos videosunu izledim çok güzel gibi fark yoksa boston alayım ama kozmos daha iyiyse alabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tonda olması için hangi amfi.

Kozmos alabiliyorsanız alın tabiikide aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.

Kozmos.

Çok teşekkür ederim hocam eger geliştirebilirsem platform üzerinden devam edecegim video paylaşarak da estetik durması için hangi renk daha güzel gözüküyor sizce.

Çok teşekkür ederim hocam eger geliştirebilirsem platform üzerinden devam edecegim video paylaşarak da estetik durması için hangi renk daha güzel gözüküyor sizce.
Ben olsam beyaz olanı alırdım hoş duruyor ancak siyah ve mavide fena değil bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı