7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

haklısınız
Hocam bu arada bütçemi arttırısam ne önerirsiniz 10k ya kadar

Bu ikisi içinde hangisi iyi veya daha düşük fiyata ne alınır almışken iyisini almak da önemli aldığım ile aralarında nasıl fark var.

Hayır yazın başlayacagım imkan olursa olmazsa evde.

Aralarından hangisi iyidir veya sizin öneriniz nedir alacagım ürünle nasıl farkları var.

Son düzenleme:
Aralarından hangisi iyidir veya sizin öneriniz nedir alacagım ürünle nasıl farkları var.
GRG serisi pek sevilen bir seri değil aşağıdaki model iyidir diğerleri kotu sayılır.
Aria Pro II 714MK2-MBWH Fullerton Elektro Gitar
Çok hakim değilim piyasaya ancak gitar alacağım zamanlar buna bakmıştım bütçem daha düşük olsaydı bunu alacaktım fiyatıda pek artmamış öneririm farklarından bahsedecek olursak birçok fark var çalım rahatlığı,ton,malzeme,manyetikler ve başka detaylar.

Şarkıyı ne kadar sürede çalabileceğiniz hakkında @kwabs e katılıyorum attığınız gitarlarla ilgili olarak ise çoğunlukla birbirlerinden farklı olmadığını söyleyebilirim belli bir fiyatı geçmediğiniz sürece neredeyse bütün gitarlar birbirinin kopyası oluyor aynı malzemelerin farklı boyanmış halleri olarak düşünebilirsiniz (özellikle ibanez gio serisi böyledir) bu yüzden üzerine aşırı düşünüp deli olmaya gerek yok. Fakat şunu da söylemeliyim ki cort gitarlar gerek boya, cila olarak gerek metal aksam olarak rezaletler ve kesinlikle bu fiyatı haketmiyorlar bunlara bu fiyatı vereceğime gidip ikinci el bir ibanez gio almayı tercih ederim. İbanez gio modelleri ile ilgili olarak ise şunu söyleyebilirim modeller sadece renk, tasarım olarak farklı yapılmış geriye kalan her şey birbiriyle aynı bu yüzden görüntüsünü beğendiğiniz birini alabilirsiniz. Alışveriş yaparken ise ikinci el alabilirsiniz eğer ikinci el düşünürseniz gitarın switch, potans gibi aksamlarının nasıl çalıştığına, gitarın nasıl bakıldığına, sesin aşırı boğuk olup olmadığına, köprü saddle kısımlarının aşınıp aşınmadığına, fretlerin durumuna dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Attıgınız gitar eger buysa gerçekten mükemmel duruyor.
Sanırım alacağım bu gitarı.

Hocam ikinci el olarak biraz korkum var da önerilen gitara bakarsanız çok güzele benziyor pek yorumunu göremedim internette ama videolarda güzel gibi sizde bir bakın gerçekten güzele benziyor.

Attıgınız gitar eger buysa gerçekten mükemmel duruyor.
Sanırım alacağım bu gitarı.
Evet bu almayı düşündüğünüz ilk gitarla aradaki fiyat farkına kesinlikle değer alttaki videoda daha detaylı incelenmiş.

Hiç forumlarda yorum göremedim ama şu attıgım iki gitardan ve Cort'dan iyiyse alacagım bayramdan sonra başlayacagım bir de ses kartı ile başlasam nasıl olur amfiden daha mı iyi.

Hiç forumlarda yorum göremedim ama şu attıgım iki gitardan ve Cort'dan iyiyse alacagım bayramdan sonra başlayacagım bir de ses kartı ile başlasam nasıl olur amfiden daha mı iyi.
İkisindende iyidir attığım model ve ben amfi ile başlamanı tavsiye ederim.

Gitar kötü değil zaten istiyorsanız alın fakat ikinci el olarak daha iyi şeyler bulabileceğiniz de bir gerçek. Ayrıca amfi ile başlamak daha mantıklı ses kartları biraz karmaşık aletler yeni başlayan birini uğraştırabilir.

çok cahilim ben ya bir de taksit ile alacagım şimdi alıcam sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum daha iyileri olabilir dedikleriniz benim çalacagım şeyler
Ayna ,Duman , veya hoşuma giden parçalar olur çalarım bu tarz dinliyorum bana yetiyorsa direk sıfır alayım metal çalmayı düşünmüyorum zaten sanırım bu gitar her açıdan kullanışlı

İkinci elle uğraşmaya gerek yok o zaman, bu gitar sizi fazlasiyla memnun eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…