7 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
7000
24 inç olanı ile 27 inç olanla arasındaki fark boyutumu sadece biliyor musunuz?

Bu monitör nasıl sizce?

Ve şöyle ki benim laptopumda DisplayPort girişi yok dönüştürücü vs. alsam 180 Hz alır mıyım?

Vallahi bilmiyorum hocam farklarını. Bende de DisplayPort'u yok HDMI'dan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım bence 180Hz alıyorum ki CS'de falan da Hz ayarlarında 180 Hz gözüküyor.

Kanka kullanmış olduğun KTC H27T22C modeli hakkında bilgi verir misin? Kullanıcı yorumların nelerdir?
Bu bütçede alınabilecek en iyi renk değerlerine sahip, kaliteli monitördür kendisi hocam. Bugün kime nerde sorsanız bu bütçede bunu önerir.

Yaklaşık 2 hafta gibi bir süre boyunca kullanıyorum. Gayet memnunum, ölü piksel sadece 2 tane ufacık çıktı o da ekranın kenarında. Işık sızması, ghosting falan hiç çıkmadı. Öyleki bu model kendisinin 2 3 bin üstünde fiyatlara sahip monitörlere bile fark atıyor. Bu bütçede kesinlikle bu alınır başka bir şey değil.

24 inç olanı ile 27 inç olanla arasındaki fark boyutumu sadece biliyor musunuz?
1080p 27 inç alınmaz piksellere boğulursunuz. Eğer 1080p düşünüyorsanız 24 inç alın. Ekran kartınız yeterliyse bu bütçede 2k monitörler de mevcut 2k öneririm.

Son düzenleme:
Laptopumun ekran kartı RTX 4060 2K alınır mı?
Bu bütçede alınabilecek en iyi renk değerlerine sahip, kaliteli monitördür kendisi hocam. Bugün kime nerde sorsanız bu bütçede bunu önerir.

Yaklaşık 2 hafta gibi bir süre boyunca kullanıyorum. Gayet memnunum, ölü piksel sadece 2 tane ufacık çıktı o da ekranın kenarında. Işık sızması, ghosting falan hiç çıkmadı. Öyleki bu model kendisinin 2 3 bin üstünde fiyatlara sahip monitörlere bile fark atıyor. Bu bütçede kesinlikle bu alınır başka bir şey değil.

1080p 27 inç alınmaz piksellere boğulursunuz. Eğer 1080p düşünüyorsanız 24 inç alın. Ekran kartınız yeterliyse bu bütçede 2k monitörler de mevcut 2k öneririm.

Laptopumun ekran kartı RTX 4060 2K alınır mı?

Darboğaz olur gibisinden yorumlar gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı