7 bin TL'ye kaliteli görüntü veren monitör önerisi

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır Gigabyte 23.8 G24F-2 kullanıyorum fakat son zamanlarda cok fazla video izlerken piksel piksel gelmeye basladı. Monitörde anlamadığım garip bir pikselleşme ve ayrıntısızlık var. Bana Max 7000 TL ve görüntü olarak gerçekten tatmin edevek 165,240 Hz arası bildiğiniz güzel bir monitör önerir misiniz?

Bütçeyi aşıyor ama şöyle bir fıstık var:

Çok beğendim hocam bütçeyi arttırabilirsem bu modeli de alabilirim fakat bir sorum olacak 300Hz IPS monitörde bazı arkadaşlarım IPS panelin 300Hz için iyi bir seçim olmadığını söylüyor sizin yorumunuz nedir?

1080p mi 2K mı düşünüyorsunuz?

2K düşünüyorum sizce arasında dağlar kadar fark var mı daha önce 2K denemediğim için benim için kör alım olacak.

@efeyakn
Sisteminiz kaldırıyorsa 2K öneririm. 1080p ile 2K arasında epey fark var. Deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. Daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1080P'de alınabilir. Benim yorumum karma kullanım veya sadece hikayeli oynayanlar için.

Hocam daha önce bu markayı hiç duymadım ölü piksel gibi sorunlarda müşteri hizmetleri olan bir firma mı yardımcı olunur mu ghosting gibi sorunları bulunuyor mu acaba?

Hocam daha önce bu markayı hiç duymadım ölü piksel gibi sorunlarda müşteri hizmetleri olan bir firma mı yardımcı olunur mu?

Ölü piksel her modelde çıkabilir. Şans işi. Kanunen 1 ölü piksel olsa bile mal ayıplı ürün olarak geçer. Satıcı güvenilir, yardımcı olacaklardır böyle bir sorunda.

Ghosting gibi sorunları bulunuyor mu acaba?

Bu modelde ghosting yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı