7 bin TL'ye LG UltraGear 24GS65F-B 3999TL'ye alınır mı?

Bütçe
7000

Bil_Berk

Kilopat
Arkadaşlar ürün bu kasım ayındayız sizce ilerleyen günlerde güzel bir monitör indirimi olur mu, yoksa bu monitör indirimini kaçırmamalı mıyım?
Valorant genelde 300 FPS üstü alıyorum aslında 240Hz bir monitör düşünüyordum ama sanki fiyatı bayağı iyi gibi bu ürünün. RTX 4070'im var 2K ya geçmeli miyim yoksa 1080p 180Hz iş görür mü? Son zamanlarda hikayeli oyunları sık oynuyorum ama benim için çözünürlük pek önemli değil aslında 24 inç 1080p görüntü yetebilir gibi geliyor. Yorumlarınıza göre 240Hz ya da 144, 165, 180Hz destekli 2K bir monitör bekleyeceğim duruma göre.

Dostlar monitor bugün elime geçti, tepki süresini daha hızlı, adaptive sync seçeneğini de genişletilmiş yaptığımda inanılmaz bir ghosting ve çamurlanma oluyor. Cs2 de hareket ettikçe görüntü bozulmalar yaşıyor.

Dostlar monitor bugün elime geçti, tepki süresini daha hızlı, adaptive sync seçeneğini de genişletilmiş yaptığımda inanılmaz bir ghosting ve çamurlanma oluyor. Cs2 de hareket ettikçe görüntü bozulmalar yaşıyor.
çok göze batacak şekilde mi? ben MSI MAG 256F aldım itopyadan üründen 30 dan fazla ölü piksel çıktı bugün gidip iade etmeyi deneyeceğim. Umarım servis falan deyip süreci uzatmazlar.

çok göze batacak şekilde mi? ben MSI MAG 256F aldım itopyadan üründen 30 dan fazla ölü piksel çıktı bugün gidip iade etmeyi deneyeceğim. Umarım servis falan deyip süreci uzatmazlar.
yani oynarken bi terslik olduğunu net bi şekilde farkedecek kadar. hatta youtube videolarında falan da anlaşılıyor. başka bir 24gs65f-b görmeyi çok isterdim, internette doğru düzgün inceleme videosu da yok ki kıyas yapalım.

Yani oynarken bir terslik olduğunu net bir şekilde fark edecek kadar. Hatta YouTube videolarında falan da anlaşılıyor. Başka bir 24GS65F-B görmeyi çok isterdim, internette doğru düzgün inceleme videosu da yok ki kıyas yapalım.

Fiyat aralığı ve kampanyası en iyi olan ürünlerin almışız bende gereksiz fazla ölü piksel çıktı sende dediğin çamulaşma var. İtopya'yı da anlamıyorum gittim gösterdim tüm ölü pikselleri diyorlar ki MSI da ölü piksel garantisi yok. 3 yıllık bu garanti süresi boşuna mı ki daha dün aldığım ürünü servise gönderdim mecburen bir ümit serviste iade seçeneği çıkar diye. Monitör yağ gibiydi ama en hızlı ayarında hatırladğım kadarıyla MSI da da ufak bir çamurlaşma vardı. Büyük ihtimal fiyat uygunluğu yüzünden böyle sorunlar çıkıyor ben AOC C24G1 ile devam maalesef :D. Düzgün bir fiyat olsa AOC alacağım ama fiyat farkı maalesef açılıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı