2. el olur fark etmez 128 GB depolaması olması lazım. Hem oyun oynanacak hem de kasması donması olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
İkinci elde bence o fiyata S20 FE yakalayabilirsiniz.
Yurt dışı almayı düşünüyor musun?
Şunlara bir göz at ikinci el olarak Xiaomi cihazlardan 12 Pro candır.
2. elde S20FE bulunuyor, yakın zamanda @SerdarT35 aldı, ek olarak S10+ bakilabilir.
Daha iyi değil, sadece daha ucuz. Samsung, fiyat-performans tarafında gayet başarılı bir marka.Hocam güzel duruyor hem 2 bin TL cebte kalır başka önerileriniz var mı? Birde evet hocam düşünürüm
Pek Samsung almak istemiyorum hocam Xiaomi'ya da techno spark gibi markalar hem ucuz hem de daha iyi.
Daha iyi değil, sadece daha ucuz. Samsung, fiyat-performans tarafında gayet başarılı bir marka.
Galaxy S10, Note 10 veya S20'ler alınabilirken A52s mantıksız bir seçim olur eğer uyguna almayacaksanız. Günlük kullanım için hangi şehirdeyseniz ona göre öneride bulunalım ilan bakarak çünkü ben bir model derim siz bulamazsınız vs tam tutarlı olmaz.Samsung A52s alınabilir mi gayet iyi bir model işlemcisi falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.