Xbox 7 Days to Die 10,25 TL

@barisakarsu, hatalı fiyat girildiği için almanda bir sakınca yok. Xbox bunu dert etseydi, alan herkesin oyununu iptal, iade ederdi.

@barisakarsu, hatalı fiyat girildiği için almanda bir sakınca yok. Xbox bunu dert etseydi, alan herkesin oyununu iptal, iade ederdi.
Olsun hocam ben yine de iade etmek istiyorum. Oyun çok güzel 2 saat kadar oynadım fakat hatalı fiyat girildiğini yeni öğrendim. Kendime yakıştıramıyorum.

@barisakarsu, ben söylemiş olayım da tabii ki sizin bileceğiniz bir şey. Oyun ağır, amaçsız kalsa da kanlı aylar eğlenceli oluyor. Tek eksisi Steam ile bağlanamamak ve sürümün eski olması. Eğer indirim bekleyecekseniz, Steam'den almanız daha yararlı olur.

@barisakarsu, ben söylemiş olayım da tabii ki sizin bileceğiniz bir şey. Oyun ağır, amaçsız kalsa da kanlı aylar eğlenceli oluyor. Tek eksisi Steam ile bağlanamamak ve sürümün eski olması. Eğer indirim bekleyecekseniz, Steam'den almanız daha yararlı olur.
Sanırım Steam'dan alacağım. Zaten arkadaşlarla oynayacağız ben Xbox'dan aldım ucuz diye. Arkadaşlarım Steam'dan almış bulunuyor ve oynayamayacağız gibi görünüyör. Oyun bence eğlenceli zaten oyun kötü değil fakat yanlış fiyat girildiği için iade etmek istiyorum. Oynarken vicdan azabı çekmemek için. Nasıl iade edebilirim biliyor musunuz?

@SkyH85, 2 fiyattaki oyunda aynı sürüm. 10 TL'ye satılan oyun fiyatı düzeltilerek 1600 TL oldu. 10 TL fiyattayken 40 küsur dolardı zaten oyun. Bunu Xbox ilk defa yapmıyor, hatalı fiyat girildi. Farming Simulator 25 oyununu 135 TL gibi bir fiyata satmışlardı, düzeltildi. Dediğiniz gibi bir durum yok yani. Mağazada satılan oyunlar aynı, birbiri ile oynayabiliyorlar. Steam'den alanlarla sorun yaşanıyor sadece sürümleri farklı olduğundan.

Ben 2018'den beri Xbox'daki versiyon ölü diye biliyorum, sürümü güncellenmedi iflas ettiğinden beri ilk yapan şirket. Sonra satın alınıp Steam'de güncellenmeye devam etti daha yeni Xbox'a geldi diye. Dediğin gibi de olabilir ancak 1600 TL ile 10 TL çok büyük fark bu hata fark edilmeyecek bir şey değil. Ben son kopyalarını satıp steamdekine versiyona güncellediklerini düşünüyordum ama dediğin gibide olabilir.

@SkyH85, Xbox'ın yaptığı hatalardan. Aynı sürüm fakat fiyat yanlış girilmiş.

Bu hatayı ilk defa yapmıyorlar dediğim gibi. Bunun gibi çok fazla hatalı fiyatlandırması var. Zamanında 2700 TL oyunu da 200 TL'ye girmişlerdi.

Hatalı fiyat:
1752755420638.png

Doğru fiyat:
1752755431038.png

Düzeltme yapmayı unutmuşum oyun gayet iyi sadece çok oyunculu sekmesinde eosa bağlanılamıyor hatası veriyor IP adresi gir yerinden girebilirsiniz muhtemelen ama denemedim arkadaşım yok deneyebileceğim.

Olsun hocam ben yine de iade etmek istiyorum. Oyun çok güzel 2 saat kadar oynadım fakat hatalı fiyat girildiğini yeni öğrendim. Kendime yakıştıramıyorum.

Siz bilirsiniz tabii ama hazır böyle fırsatlar kaçmaz hocam.

Siz bilirsiniz tabii ama hazır böyle fırsatlar kaçmaz hocam.
Siz de haklısınız. 10 TL'ye alıp oynayan insanlara bir şey demiyorum tabii ki. İyi oyunlar dilerim. Benim inancıma ve vicdanıma ters bir durum olduğu için iade ettim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı