7 Days to Die arkadaşlarla nasıl oynanır?

sabenta

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 7 Days to Die 8 kişiye kadar oynanabiliyormus. Birbirimizi nasıl buluyoruz? Aynı zamandada Game Pass'den oynayanlar ile Steam'den oynayanlar beraber oynayabiliyor mu? Oynayabiliyorlarsa nasıl oynuyorlar?

Yukarıda anlatmışsın ama. Ama ben bir yolunu buldum public serverda oynuyoruz arkadaşımla.

DOS'um hala 7 Days to Die oynuyor musun oynuyorsan beraber oynayabilirmyiz?
Son güncellemeyi oynuyorum ama tek başıma. Dün gece savunmayı komple değiştirdim. Kapaklar ve elektrikli tuzaklar çok etkili olmuş.

Son güncellemeyi oynuyorum ama tek başıma. Dün gece savunmayı komple değiştirdim. Kapaklar ve elektrikli tuzaklar çok etkili olmuş.

Beraber oynayalımmı.

Müsaitsen ve istersen 1 saate girelim.

Beraber oynayalımmı.

Müsaitsen ve istersen 1 saate girelim.
Oyunu 1.0 sürümüne yükselttin mi hocam ? 10küsür gb yükleme yapıyor. Latest experimental olarak yazıyor. Son 2 haftada 70 küsür saat oynamışım bikaç gündür girmiyorum akşam girerim 5. horde için savunmayı komple değiştirdim. Kapaklar ve kazıklar çok güçlü. Çok sıkıcı olmasın diye sayılarını da yükselticem. Denk gelirsek oynarız steam'den ekle hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…