Çözüldü 7 Days to Die Game Preview nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Neredeyse her yere baktım ve net bir cevap yok, birisi erken erişim diyor birisi deneme sürümü. Diğeri oyunun ön izlemesi falan. Eski sürümü diyenlerde var .net bir şey bilen varsa yazabilir mi? 1 aydır falan buna bakıyorum.

Çözüm
Steam'de erken erişim oyunu deniyor. Xbox'da buna "Game Preview" demişler.
7 Days to Die için Steam'de oyun 25 Temmuz itibari ile erken erişimden çıkıp, 1.0 güncellemesini aldı. Xbox'da bu güncelleme gecikecektir. Xbox'un politikaları gereği güncellemeler geç gelebiliyor.
7 Days to Die için Steam'de oyun 25 Temmuz itibari ile erken erişimden çıkıp, 1.0 güncellemesini aldı. Xbox'da bu güncelleme gecikecektir. Xbox'un politikaları gereği güncellemeler geç gelebiliyor.

Çözüm
Neredeyse her yere baktım ve net bir cevap yok, birisi erken erişim diyor birisi deneme sürümü. Diğeri oyunun ön izlemesi falan. Eski sürümü diyenlerde var .net bir şey bilen varsa yazabilir mi? 1 aydır falan buna bakıyorum.

Xbox'un Türkçe sitesinde yazan bu: Bu oyun devam etmekte olan bir çalışmadır. Zamanla değişebilir, değişmeyebilir, nihai ürün olarak yayınlanabilir veya yayınlanmayabilir. Yalnızca bitmemiş oyunun mevcut durumundan memnunsan satın al.

7Days to Die için Steam'de oyun 25 Temmuz itibari ile erken erişimden çıkıp, 1.0 güncellemesini aldı. Xbox'da bu güncelleme gecikecektir. Xbox'un politikaları gereği güncellemeler geç gelebiliyor.

Anladığım kadarıyla güncelleme geç geliyor veya gelmiyor peki Steam'deki arkadaşla oynayabilir miyim?

Güncelleme tabii ki geliyor ama normale göre daha geç. Bildiğim kadarıyla oyunda sunucu sistemi vardı diye hatırlıyorum. Birlikte oynayabiliyorsunuz yanlışım yoksa. @Racoon

Technopat Haberler

Geri
Yukarı