7 Days to Die "lates_experimental" 30 dakikada bir oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ömer.wyrox

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Amd Rx 6650 xt
Anakart
b520m k v2
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Arkadaşımla birlikte 7 Days to Die lates_experimental sürümünü oynarken 30 dakikada bir oyundan atılıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim dosyalarını sıfırladım fakat halen bu durumu yaşıyorum. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 küsür gün oynadım bir kez hata vermedi oyun. Grafik ayarlarına bir bak istersen.

Yüksek ayarlarda oynuyorum galiba sorun bizim dünyada
Geçen gün arkadaşla oynarken random oluşturmuştum dağ mağ çıkarmıştım oyundan. Neyse bi ara mod yükleyelim dedik sırt çantası slotları ekleyen. Neyse bir girdik horde gecesi öncesiydi. Etraf dağlarla çevriliydi. Traderlara girilmiyor, etraf uçurum gibi dağlarla dolmuş. Çöpe gitti güzelim kayıt. (Alpha sürümde olmuştu bu) 1.0 single player oynuyoruz. Ben 35. güne geliyorum ama navezgane açtım, bi daha da navezgane oynamam ( 1. seviye görevler için 1km yürüyerek gidip gelmek tüm günü öldürüyor çok saçma )

Sizin de haritada sıkıntı olmuş olabilir hocam. Yeni temiz bir oyun açıp dener misin ?

67. Gündeyiz malesef yeni dünya açamıyoruz ekran kartı driverı güncel sıkıntının dünya olduğu belli yardımların için tekrardan teşekkürler

Yaş kaçtı bu arada

Son düzenleme:
67. Gündeyiz malesef yeni dünya açamıyoruz ekran kartı driverı güncel sıkıntının dünya olduğu belli yardımların için tekrardan teşekkürler

Yaş kaçtı bu arada
Ekimde 40 inş hocam. Oyunu da uzun zamandır oynuyoruz. İlk ps4te oynadık yüzlerce saat. Son 2 haftada 70 küsür saat olmuş. Başından kalkamıyorum başlayınca.

Ekimde 40 inş hocam. Oyunu da uzun zamandır oynuyoruz. İlk ps4te oynadık yüzlerce saat. Son 2 haftada 70 küsür saat olmuş. Başından kalkamıyorum başlayınca.
40 yaşında 7 days to die oynamak maşallah hocam.Oyun aşırı sarıyor da yaşadığım bug oyundan soğutuyor 1 kişi daha benle aynı sorunu yaşamış dün gördüm 30 dk içinde hem Steam hem de 7 days to die çöküyor bunu GTA 5,Goose Goose Duck ta falan yaşamıyorum. Arkadaşımla 5. Seviye görevler yaparken bir anda oyundan atıyor görev iptal oluyor benimde artık giresim gelmiyor 3 gündür sadece GTA 5 oynuyoruz sıkmaya başladı

Aynı şeyi bende yaşadım etraf ful dağ kapana kısılıyon. Mod yüklerken dikkatli olunmalı save yanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…