slowlys59 Yoctopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Arkadaşımla Game Pass'ten oyuna giriyorum ama ben girdiğimde sunucunun tek bir karesi yükleniyor ve dışına çıkınca oyundan aşağı düşüyorum. Bloktan çıkmasam bile 26300 ping miz oluyor. Nasıl çözebiliriz?
Arkadaşımla Game Pass'ten oyuna giriyorum ama ben girdiğimde sunucunun tek bir karesi yükleniyor ve dışına çıkınca oyundan aşağı düşüyorum. Bloktan çıkmasam bile 26300 ping miz oluyor. Nasıl çözebiliriz?
Murat Kaymak Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri ATLAS-PRO/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 OC 12GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC Cinsiyet Erkek Meslek Coğrafyacı 9 Aralık 2024 #2 Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyor şu an arkadaşın biri, ben ve diğer arkadaşlarda sorun olmuyor ama onda tam olarak senin anlattığın şeyler oluyor. Artı 0 Eksi
Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyor şu an arkadaşın biri, ben ve diğer arkadaşlarda sorun olmuyor ama onda tam olarak senin anlattığın şeyler oluyor.