7 Days to Die Steam ile beraber çöküyor

mRVangooK57

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere daha evvel arkadaşlarımla saatlerce oynadığım oyun şu son zamanlarda çökmeye başladı. Üstelik Steam'ı da kapatıyor. Oyunu tekrar açmaya çalıştığımda Steam'ın kullanıcı şifre girme ekranıyla beraber açılıyor. Bu sorun son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. 20 dakikada bir çökme yaşıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Dosya doğrulamayı denedim olmuyor.

Denedim bilgisayarım oyunu kaldıracak seviyede zaten. Her şeyi denedim lakin anlık drop yiyip kapanıyor oyun. Asıl sorunun Steam'ı kapatmasındaki nedende yattığını düşünüyorum lakin çözüm yok galiba :(
Sorunu çözebildin mi?

Denedim bilgisayarım oyunu kaldıracak seviyede zaten. Her şeyi denedim lakin anlık drop yiyip kapanıyor oyun. Asıl sorunun Steam'ı kapatmasındaki nedende yattığını düşünüyorum lakin çözüm yok galiba :(
Sorunu çözebildin mi

Son düzenleme:
Sorunu çözebildin mi?

Sorunu çözebildin mi?

Dostum oyunun yeni sürümü geldiğinde sorun çözülmüştü. Lakin bunun dışında oyunu kaldırıp yeniden kurmak bir şey ifade etmedi. Yine sonuç aynıydı. Temiz bir format atıp denediğimde daha uzun süre oyunda kalabiliyordum ama yine de çöküyordu. Yine de vakit geçirebildim. Şu an oyunun tam sürümü çıktı ve böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı