7 Days to Die'da nasıl mermi üretilir?

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
7dtd oyununda yardıma ihtiyacım var. Her şey tamam kovan, mermi ucu falan. Hazır hatta saçmam bile var. Ama barutum yok barut yapmak için 2 kömür 2 nitrat tozuna ihtiyacım varmış. İkisini de nereden bulacağımı bilmiyorum. Bazen evlerden nitrat tozu çıkıyor ama çok az. Böyle ana kaynağı var mı 100, 200 adet bulabileceğim? Aynı şey kömür içinde geçerli. Yakında demir aletleri açacağım ama madene bile rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burnt forest'ta agac kestigin zaman ek olarak komur dusuyor. Veya direkt coal ore kazmalisin. Stalactites nitrat tozu dusuyor. Magaralarin tavaninda bulabilirsin. Nitrat tozunu ve komuru ham olarak bulabilirsin. Potassium nitrate yuzeyde bulunabiliyor ama coal ore icin illa madene inmek gerekiyor.

Burnt Forest'ta agac kestigin zaman ek olarak komur dusuyor. Veya direkt coal ore kazmalisin. Stalactites nitrat tozu dusuyor. Magaralarin tavaninda bulabilirsin. Nitrat tozunu ve komuru ham olarak bulabilirsin. Potassium nitrate yuzeyde bulunabiliyor ama coal ore icin illa madene inmek gerekiyor.

Oyunda hiç mağaraya rastlamadım bendemi sorun var anlamadım resmen 8K dünyada oynuyorum. Mağaraları bulabileceğim bazı spesifik konum ya da biyom var mı yoksa gezince rastgelemi çıkıyor ?

Oyunda hiç mağaraya rastlamadım bende mi sorun var anlamadım resmen 8K dünyada oynuyorum. Mağaraları bulabileceğim bazı spesifik konum ya da biyom var mı yoksa gezince rastgele mi çıkıyor?
1692361574311.png

Snowy Forest at: 849 E, 1888 N
Wasteland at: 769 W, 1043 S
Forest at: 968 W, 454 N
Desert at: 979 E, 1036 S
Forest at: 1194 W, 1024 N

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı