7 Eylül Apple etkinliğinde zam gelir mi?

Çok bir fark yok arada sadece RAM 6. zaten Apple kamera ve işlemci konusunda gayet iyidir.
iPhone tarafındaki yazılım ve arayüz hafif olduğu için pekte RAM aratmıyor.
12 veya 13 falan kullanıyorsan da kamera ve işlemcisi için almaya pekte gerek yok ama tercih meselesi işte.

Bu yazı yatırım tavsiyesi değildir.
Saçmalama "yatırım" dediğimiz şey dâhâ fazla para kazanmak demek, paranı dövize yatırarak anca günü kurtarırsın.
Bak bakalım banka ve akaryakıt hisselerine, bu yılın ilk 6 ayında ne kadar kâr ettirmiş.

Apple ürünlerine zam yapmıyor. Eğer iPhone 100 dolardan satışa çıktıysa satıştan kalkana kadar 100 dolar olarak kalır. Zam dediğiniz olay ürünlerin fiyatının artmasıysa TL bu denli değer kaybetmeye devam ederse evet Apple ürünlerinin fiyatı artar. Apple etkinliği gerçekleştiği için yada batı bizi kıskandığı için değil ama.

Arkadaşlar Update geldi yarın alıyoruz.

iPhone tarafındaki yazılım ve arayüz hafif olduğu için pek de RAM aratmıyor.
12 veya 13 falan kullanıyorsan da kamera ve işlemcisi için almaya pek de gerek yok ama tercih meselesi işte.

iOS ve kamerası için alıyorum hocam. Kaldı ki ppi değeri falan piyasada olan birçok üst segmentten daha iyi ana modellere baktığımızda.

Ben de sizin gibi bir süreç geçirdim. Arkadaşımın biri her ayın 5'i 6'ya bağlayan gecesi eğer dolar çok yükselirse yaklaşık 1 TL civarı kadar sanırım, fiyatlara güncelleme yapıyorlar dedi. Ben bunu dikkate almadım ve 3 günde 3.500 TL zararım oldu.
19 iken alamadım, 3 gün sonra 22, 500'e almak zorunda kaldım.

Dün MediaMarkt, ve vatana gittim iPhone 13 için stok kalmadı dediler. Ya herkes zam gelecek diye alıyor ya da zam gelecek diye stok bitti diyorlar bir an önce almanı tavsiye ederim.

Dün MediaMarkt, ve vatana gittim iPhone 13 için stok kalmadı dediler. Ya herkes zam gelecek diye alıyor ya da zam gelecek diye stok bitti diyorlar bir an önce almanı tavsiye ederim.

2 gun once aldim hocam mavi rengini. Sikinti yok

Yok hocam normal bildirim sesi.
Hayırlı olsun tekrardan. Ben de ses sorunları var ya. Donanımsal büyük ihtimal, garantiye vermem gerekiyor ve alalı 1 ay oldu neredeyse. Değişim talep etmek istiyordum, 1 aylık İspanya turum olucak. Toplam 2 ay geçmiş olacak. Gene de şansımı deneyip değişim talep edeceğim. 22 bin TL verip sorunlu bir telefon kullanınca da koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…