7 gün 24 saat açık bilgisayar için 4K 32" OLED monitör alınır mı?

Guanzo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4K 32" monitör bakıyorum. Yeni nesil çıkan OLED monitörlerden almak istiyorum fakat bilgisayarım 7 gün 24 saat açık olduğu için yanma problemi yüzünden OLED almaya sıcak bakmıyorum.

ASUS'un yeni tanıttığı dual mode 4K 160 Hz, Full HD 320 Hz veren bir monitör var: XG32UCG monitörü. Fakat ASUS'a mail attığımda "2026 yılında Türkiye pazarına geleceği planlanmıyor." dedi. Üzüldüm. Sanırım MicroLED monitörler yaygınlaşana kadar IPS ile devam edeceğim.

Merhaba arkadaşlar, 4K 32" monitör bakıyorum. Yeni nesil çıkan OLED monitörlerden almak istiyorum fakat bilgisayarım 7 gün 24 saat açık olduğu için yanma problemi yüzünden OLED almaya sıcak bakmıyorum.

ASUS'un yeni tanıttığı Dual mode 4K 160 Hz, Full HD 320 Hz veren bir monitör var: XG32ucg monitörü. Fakat ASUS'a mail attığımda "2026 yılında Türkiye pazarına geleceği planlanmıyor." dedi. Üzüldüm. Sanırım microled monitörler yaygınlaşana kadar IPS ile devam edeceğim.

OLED monitörler bir ekranda eğer kalırlarsa yanarlar mesela ekran hep değişir ama altda ki Windows görev çubuğu kalırsa ekranın Windows görev çubuğu yeri yanar tüm ekran değil. 7 gün 24 saat açık kalıyor da siz hep başında değilsinizdir herhalde kalktığınız zaman monitörü kapayabilirsiniz ASUS'un böyle bir monitörü vardı kalktığınızda kapıyordu kendini geldiğinizde açıyordu ve Dual monitörler aşırı saçma bence çünkü 1080p 24 inc yukarısında oynanmıyor pikseller sayılıyor, 27 ınc ve üstünde 2K ve 4K iyi oluyor bence 4K 32 ıncde oynanmalı ama benim görüşüm bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı