DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Mayıs 2021 #111 SmokeNote dedi: Arkadaşlar sözel eksiğim yok ama sayısalda sıfırım. 400 üzeri puan almak istiyorum. 7 gün sayısal çalışarak yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İmkansız. Ben 9 aydır çalışıyorum. Daha yeni oturdu rayına. 1 haftada imkansız. 1 hafta çalışarak 8 ay boyunca çalışanları geçmek... Çok zor
SmokeNote dedi: Arkadaşlar sözel eksiğim yok ama sayısalda sıfırım. 400 üzeri puan almak istiyorum. 7 gün sayısal çalışarak yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İmkansız. Ben 9 aydır çalışıyorum. Daha yeni oturdu rayına. 1 haftada imkansız. 1 hafta çalışarak 8 ay boyunca çalışanları geçmek... Çok zor
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #112 Charlie Dickkerson dedi: 400 civarı ama denemeler çok zor, görseniz şaftınız kayar öyle diyeyim. Toplamda 7-8 yanlıştan az yapan insan değildir bu denemelerde. Genişletmek için tıkla... Sınavda 430 falan olur o. Daha yüksek de olabilir tabiiki. Kazanabilirseniz ve İstanbul'daysanız Pertevniyal'e gelebilirsiniz. Benim okulum.
Charlie Dickkerson dedi: 400 civarı ama denemeler çok zor, görseniz şaftınız kayar öyle diyeyim. Toplamda 7-8 yanlıştan az yapan insan değildir bu denemelerde. Genişletmek için tıkla... Sınavda 430 falan olur o. Daha yüksek de olabilir tabiiki. Kazanabilirseniz ve İstanbul'daysanız Pertevniyal'e gelebilirsiniz. Benim okulum.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Mayıs 2021 #113 SmokeNote dedi: Yapılır sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... İmkansız.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #114 DARKBOX dedi: İmkansız. Genişletmek için tıkla... Haklısın moral balonu olmaya gerek yok. Gerçekler acıdır.
DARKBOX dedi: İmkansız. Genişletmek için tıkla... Haklısın moral balonu olmaya gerek yok. Gerçekler acıdır.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Mayıs 2021 #115 rickrollin dedi: Haklısın moral balonu olmaya gerek yok. Gerçekler acıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, gerçekler acıdır maalesef. Ben başından beri çalışıyorum ve 420 üstü yapabileceğime bile emin değilim o yüzden im-kan-sız
rickrollin dedi: Haklısın moral balonu olmaya gerek yok. Gerçekler acıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, gerçekler acıdır maalesef. Ben başından beri çalışıyorum ve 420 üstü yapabileceğime bile emin değilim o yüzden im-kan-sız
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #116 DARKBOX dedi: Aynen öyle hocam, gerçekler acıdır maalesef. Ben başından beri çalışıyorum ve 420 üstü yapabileceğime bile emin değilim o yüzden im-kan-sız Genişletmek için tıkla... Bende ağustostan beri çalışıyorum. Korkma çalışan yapar 420 ne ki? 450 alırsın sınavda kendine güvenirsen.
DARKBOX dedi: Aynen öyle hocam, gerçekler acıdır maalesef. Ben başından beri çalışıyorum ve 420 üstü yapabileceğime bile emin değilim o yüzden im-kan-sız Genişletmek için tıkla... Bende ağustostan beri çalışıyorum. Korkma çalışan yapar 420 ne ki? 450 alırsın sınavda kendine güvenirsen.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 29 Mayıs 2021 #117 Maalesef.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Mayıs 2021 #118 rickrollin dedi: Bende ağustos'tan beri çalışıyorum. Korkma çalışan yapar 420 ne ki? 450 alırsın sınavda kendine güvenirsen. Genişletmek için tıkla... Sağ olasınız hocam
rickrollin dedi: Bende ağustos'tan beri çalışıyorum. Korkma çalışan yapar 420 ne ki? 450 alırsın sınavda kendine güvenirsen. Genişletmek için tıkla... Sağ olasınız hocam
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #119 SmokeNote dedi: Arkadaşlar sözel eksiğim yok ama sayısalda sıfırım. 400 üzeri puan almak istiyorum. 7 gün sayısal çalışarak yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 15-20 gün çalışarak 400'e yakın bir puan almıştım ben. Pes etme.
SmokeNote dedi: Arkadaşlar sözel eksiğim yok ama sayısalda sıfırım. 400 üzeri puan almak istiyorum. 7 gün sayısal çalışarak yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 15-20 gün çalışarak 400'e yakın bir puan almıştım ben. Pes etme.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 22 29 Mayıs 2021 #120 296367 dedi: LGS denemelerden kolay olacak gibi bir his var içimde. Genişletmek için tıkla... Tabii ki daha kolay olacak, ben girdiğimde bile denemelerden daha kolaydı, üstüne bir de şu an pandemi var okula gidilmedi daha kolay olacaktır.
296367 dedi: LGS denemelerden kolay olacak gibi bir his var içimde. Genişletmek için tıkla... Tabii ki daha kolay olacak, ben girdiğimde bile denemelerden daha kolaydı, üstüne bir de şu an pandemi var okula gidilmedi daha kolay olacaktır.