7. günde başlanan TYT yetişir mi?

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Benim TYT'yi ne zamana kadar bitirmem lazım? Ya zaten şu anda zaten 12'nin konuları sağlam olsun diye bir nevi AYT'ye çalışıyor gibiyim(12 matematiği 3D, acil matematik ve Bilgi Sarmal'dan götürüyorum). Yine de düzgün olarak AYT çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Benim TYT'yi ne zamana kadar bitirmem lazım? Ya zaten şu anda zaten 12'nin konuları sağlam olsun diye bir nevi AYT'ye çalışıyor gibiyim(12 matematiği 3D, acil matematik ve Bilgi Sarmal'dan götürüyorum). Yine de düzgün olarak AYT çalışmaya ne zaman başlamalıyım?

Sana bağlı herkes bir değil mesela ben ilk senemde AYT fiziğim hiç yoktu son bir buçuk ay çalıştım 8 net yapmıstım kendini şartlama yani program hazırla rehber hocanla AYT'den bir gün önce bile bitirsen çalışmayı düzgün bir şekilde sistemli çalıştıysan sıkıntı yok.

Adama boş hayal verme aga afedersiniz ama hayvan gibi calışmadığınız sürece ilk senden 50 k altı gelmesi çok zor.

Neden gelmesin? Sizin hayal gibi düşündükleriniz bizim için gerçek olabilecek şeyler. 11. sınıfta 40 netten başlayıp 100 bandına çıkan arkadaşlarım var, onlar için de hayal gibiydi bu netler ama adamlar günde 3-4 saat çalışarak bu netlere çıkabildiler. İnanmak ve bunun için çabalamaktan etkili başka bir şey yok bu süreçte.

Neden gelmesin? Sizin hayal gibi düşündükleriniz bizim için gerçek olabilecek şeyler. 11. sınıfta 40 netten başlayıp 100 bandına çıkan arkadaşlarım var, onlar için de hayal gibiydi bu netler ama adamlar günde 3-4 saat çalışarak bu netlere çıkabildiler. İnanmak ve bunun için çabalamaktan etkili başka bir şey yok bu süreçte.

Hocam o lafım 12. sınıfta başlayanlar için söyledim ve ikinci mesajımda biraz abarttığımı da söyledim 100 netler 12. sınıfın başında da başlasan mümkün sadece ekstra disiplin ve azim isteyen şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı