Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Haziran 2023 #21 baTer dedi: Arkadaşlar sonucum TR 2 yanlış mat 3 yanlış gerisi Full kazanılırmış Genişletmek için tıkla... Hocam helal olsun ama bu yanlışla %1 gelir mi emin olamıyorum maalesef.Puanlar yüksek yüzdelikler beklenilenin dışında gelecek.
baTer dedi: Arkadaşlar sonucum TR 2 yanlış mat 3 yanlış gerisi Full kazanılırmış Genişletmek için tıkla... Hocam helal olsun ama bu yanlışla %1 gelir mi emin olamıyorum maalesef.Puanlar yüksek yüzdelikler beklenilenin dışında gelecek.
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #22 baTer dedi: Arkadaşlar sonucum TR 2 yanlış mat 3 yanlış gerisi Full kazanılırmış Genişletmek için tıkla... Kazanılmış ama %1 olmamış hocam olsun emeğinize sağlık.
baTer dedi: Arkadaşlar sonucum TR 2 yanlış mat 3 yanlış gerisi Full kazanılırmış Genişletmek için tıkla... Kazanılmış ama %1 olmamış hocam olsun emeğinize sağlık.
baTer Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: NVIDIA RTX 4060 8GB CPU: AMD RYZEN 5500 RAM:16 GB DDR4 Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Monitör: ASUS ROG XC249RM Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #23 Akif baba qiyana dedi: Kazanılmış ama %1 olmamış hocam olsun emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Olsun yine de iyi biyerlere gideceğim.
Akif baba qiyana dedi: Kazanılmış ama %1 olmamış hocam olsun emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Olsun yine de iyi biyerlere gideceğim.
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #24 baTer dedi: Olsun yine de iyi biyerlere gideceğim. Genişletmek için tıkla... Emeğine sağlık hocam zaten bakarsan ben mümkündür demişim kaç ay önce
baTer dedi: Olsun yine de iyi biyerlere gideceğim. Genişletmek için tıkla... Emeğine sağlık hocam zaten bakarsan ben mümkündür demişim kaç ay önce